yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

12 DEV ADAM, KAPAKLI’YA PATLADI

12 DEV ADAM, KAPAKLI’YA PATLADI
17.12.2023 15:07
0
A+
A-

 

 

(107-66)

SEMT77 YALOVASPOR BOZGUNA UĞRATTI!

Semt77 Yalovaspor, ligin 15.haftasında evinde Kapaklıspor’la karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılılar, rakibini adeta bozguna uğrattı ve parkeden 41 sayı farkla 107-66 galip ayrılarak dikkatleri üzerine çekti.

 

Taraftarı önünde muhteşem bir zafere imza atan Semt77 Yalovaspor, Tekirdağ ekibine şans tanımadı ve Iğdır Basketbol yenilgisinin hıncını da adeta Kapaklı’dan çıkarmış oldu.

 

Onur ERDİK

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, 15.hafta müsabakaları çerçevesinde geçtiğimiz Cumartesi günü evinde Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor’la karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılı takımımız, özelikle hücum anlamında müthiş performans ortaya koydu ve dış atışlardaki yüksek yüzdeyle farklı galibiyeti aldı.

 

İlk yarıda 69 sayı kaydettik..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Halil Erkoç, Nihat Çetin ve Haldun Çoban hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya çok iyi başlangıç yapan Semt77 Yalovaspor, ilk yarıda ve özellikle başlangıç periyodunda NBA takımlarını aratmadı. İlk çeyreği 40-10 önde geçen temsilcimiz, ikinci periyotta da 29-16’lık skor elde etti ve devre arasına 43 sayı farkla 69-26 önde gitti.

Hızını kesmedi..

Müsabakanın üçüncü çeyreğinde de hücumdaki hızlı oyunuyla dikkat çeken Semt77 Yalovaspor, 23-19’luk skorla son periyoda girilirken farkı 47 sayıya kadar çıkardı: 92-45. Müsabakanın final çeyreğinde oyunu rölantiye alan yeşil-kırmızılı takımımız, bu periyodu 21-15 kaybetmesine rağmen mücadeleden 41 sayı farkla 107-66 galip ayrıldı. Bu sonuçla Faruk Beşok’un öğrencileri, bu sezonki 13.galibiyetine ulaşıp 28 puanla liderliğini sürdürdü. Tekirdağ ekibi Kapaklıspor ise 7.yenilgisini alarak play-off yarışında yaralandı.

12 oyuncunun tamamı süre alıp skora katkıda bulundu..

Semt77 Yalovaspor’da Kapaklıspor karşısında 12 oyuncunun tamamı süre alıp skora katkı yaptı. Bu oyunculardan Brandon Walters, 18 sayı ve 16 ribaunt ile double-double’a imza  attı. Orhan Hacıyeva da 10 sayı ve 11 ribaunt ile double-double yaptı. Melih Kapucu 17, Kadir Bayram 12 ve Mert Gizir de 10 sayıyla çift haneleri gördü. Temsilcimizde diğer süre alan oyuncularımızdan Ali Efe Barış ve Ege Özçelik 7’şer, Ricky Tarrant, Mehmet Alemdaroğlu, Ömer Sancaklı ve Sercan Topcu 6’şar, Barış Çağan Özkan da 2 sayıyla müsabakayı tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.