yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

12 DEV ADAM DURDURULAMIYOR

12 DEV ADAM DURDURULAMIYOR
07.03.2024 14:51
0
A+
A-
  • Tarihinde ilk kez normal sezon şampiyonluğuna çok yaklaşan Semt77 Yalovaspor, ligde yoluna doludizgin bir şekilde devam ediyor.

Yeşil-kırmızılı takımımız, son olarak evinde Çayırova Belediyesi’ni mağlup ederek bitime 7 hafta kala zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde 27.hafta müsabakaları yapıldı. Şampiyonluğun yanı sıra play-off hattı ve küme düşme potasını yakından ilgilendiren karşılaşmaların oynandığı haftada temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, en yakın rakibinin iki galibiyet önünde liderliğini korudu. Play-off yarışı için de önceki yıllara göre daha fazla takım iddiasını sürdürüyor. 14 takımın ilk 9 için şansı devam ediyor. Ateş hattı için de yine matematiksel anlamda 14 takımın düşme ihtimali bulunuyor.

İç sahadaki yenilmezlik serisi devam etti..

Ligin 27.haftasında Semt77 Yalovaspor, saha ve seyircisi önünde Çayırova Belediyesi ile kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılı ekibimiz, Kocaeli temsilcisini 91-80’lik skorla mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla iç sahada yenilmezlik serisini de devam ettiren 12 Dev Adam, 51 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu. 40 puandaki Çayırova Belediyesi ise averajla 5.sırada haftayı bitirdi.

Sigortam.net, İzmir deplasmanında kazandı..

Matematiksel anlamda normal sezon şampiyonluk şansını devam ettiren Sigortam.net, İzmir deplasmanında Bornova Belediyesi Karşıyaka ile oynadı. İstanbul temsilcisi, müsabakadan 78-77’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Sigortam.net, 49 puanla ikinci sırada zirve takibini sürdürdü. Bornova Belediyesi Karşıyaka da 40 puan ve averajla 8.sırada haftayı kapattı.

Mersin hata yapmadı..

Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan ancak play-off’ları garantileyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, OGM Ormanspor’u deplasmanda 95-67 ile geçti. Haftanın diğer müsabakalarında; Esenler Erokspor, evinde Kapaklıspor’a 86-78 yenildi. Kocaeli BŞB Kağıtspor, sahasında Iğdır Basketbol’u 83-68’lik skorla evine eli boş gönderdi. Finalspor, İstanbul’da Fenerbahçe Koleji Novotel’i 92-88 devirdi. Gaziantep Basketbol, normal sezon şampiyonluk umudunu kaybettikten sonra düşüşüne devam etti ve seyircisi önünde Haremspor’a 84-81 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ankara derbisinde TED, MKE Ankaragücü’ne 76-75 yenildi. Haftanın kapanış maçında Balıkesir BŞB Spor, sahasında Konyaspor’u 90-76 ile geçmesini bildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.