yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

104 YILDIR GURURLA

104 YILDIR GURURLA
18.05.2023 18:19
0
A+
A-
  • 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI; TÜM YURTTA, KKTC’DE VE DIŞ ÜLKELERDEKİ BÜYÜKELÇİLİKLERİMİZDE OLDUĞU GİBİ YALOVA’MIZDA DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANACAK.

 

  • Haber / Zeynep TAŞTAN

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Yalova’da da bir dizi etkinliklerle kutlanacak. Kutlamalar, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bugün saat 10:00’da çelenk sunma töreniyle başlayacak. Saat 11:00 itibarıyla saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Şiirlerin okunması, ödül töreni, halk oyunları gösterisi, karate sporları ve paramotor, kaligrafi ve tezhip sergisi de Yalovalılar ile buluşacak. Yalova Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. yılına özel olarak hazırlanan karma sergi görücüye çıkacak. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün gençlik merkezinde eğitim alan kursiyerler tarafından oluşturulan eserler, bugün Yalovalıların beğenisine sunulacak. Kent Müzesi’nde protokol mensuplarının katılımı ile açılacak sergide; 19 Mayıs temalı geleneksel sanatlar yer alacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan karma sergi, 23 Mayıs Salı gününe kadar gezilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.