yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2861
EURO
34,7882
ALTIN
2.395,82
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

100’ÜMÜZ ASIK

100’ÜMÜZ ASIK
03.12.2023 15:28
0
A+
A-

YOSK, CİMBOM’U DURDURAMADI!

  • HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 6.hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanına çıktı.

Yeşil-kırmızılı takımımız, Süper Lig’in favorilerinden Galatasaray’a karşı fazla direnemedi ve parkeden 61 sayı farkla 100-39 boynu bükük ayrıldı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta YOSK, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a karşı elde etmişti. Bu maçın verdiği moralle Galatasaray maçı için İstanbul’a giden Murat Saltan’ın öğrencileri, güçlü rakibine farklı yenilmekten kurtulamadı.

Sarı-kırmızılılar rahat kazandı..

Galatasaray ile HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), İstanbul Bahçelievler Spor Salonu’nda kozlarını paylaştı. Maçın ilk periyodunda dirençli olan temsilcimize karşı 25-15’lik üstünlük kuran Galatasaray, ikinci periyotta da avantajını sürdürdü ve devre arasına 51-26 önde gitti. Üçüncü çeyrekten itibaren oyunun tamamen hakimi olan Galatasaray, bu periyodu da 74-32’lik skorla üstün noktaladı. Maçın final çeyreğinde de rakibi karşısında tutuk kalan YOSK, müsabakadan 61 sayı farkla 100-39 mağlup ayrıldı.

Şanlıurfa’yı ağırlayacağız..

Galatasaray deplasmanında aldığı yenilgiyle birlikte bu sezon oynadığı 5.maçında 4.mağlubiyetini alan yeşil-kırmızılı takımımız, ligin 7.haftasında 9 Aralık Cumartesi günü sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Çıktığı 6.müsabakayı da kazanan Galatasaray ise 7.haftada 10 Aralık Pazar günü Karabük Demir Kartal deplasmanına gidecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.