<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

‘YETERLİ DAĞITIM ALANI YOK!’

‘YETERLİ DAĞITIM ALANI YOK!’
07.04.2025 17:41
0
A+
A-

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul, otopark sorunu ve dağıtım alanlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, şehirdeki otopark sorununa ve toptan dağıtım araçlarının mal indirme ve bindirme yerlerindeki yetersizliklere dikkat çekti. Yalova’daki esnafın, araçlarıyla mal indirip-bindirirken sık sık ceza ile karşılaştığını belirten Erbul, bu sorunun çözülmesi gerektiğini vurguladı. Yalova’daki iş yerlerinin çoğunun yerleşim açısından dar alanlarda bulunduğuna değinen Erbul, “Toptan dağıtım araçları için yeterli indirme-bindirme alanları yok. Bu yüzden mal indirilirken ceza yazılabiliyor. Esnaf, hem mal indirirken hem de sipariş götürürken sıkıntılarla karşılaşabiliyor” dedi.

OTOPARK SORUNU VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Erbul, Yalova’nın büyüyen nüfusu ve artan trafiğiyle birlikte otopark sorununun her geçen gün daha da derinleştiğini ifade etti. Şehrin eski yapılaşmalarının yoğun olduğu bölgelerde, yeni otopark alanları oluşturmanın kolay olmadığını söyleyen Erbul, “Eski yerleşim yerlerinde bu tür sorunları anında çözmek kolay değil. Ancak küçük düzenlemelerle durumu iyileştirebiliriz. Bu tür problemlere çözüm bulmak adına adım atılmalı” şeklinde konuştu.

CEZALARIN DAHA DUYARLI ŞEKİLDE VERİLMESİ GEREKİYOR

Otopark ve dağıtım alanları konusunda yaşanan sorunların daha sağlıklı bir şekilde çözülebilmesi için, cezaların belirli bir esneklikle verilmesi gerektiğini savunan Erbul, “En azından cezaların biraz daha ayırt edilebilir şekilde uygulanması, hem esnaf hem de vatandaş için daha sağlıklı bir çözüm olur. Herkesin mağdur olmaması için bu konuda esneklik sağlanabilir” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Δ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.