yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1123
EURO
38,1431
ALTIN
2.878,89
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
22°C
Yalova
22°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C

YESOB’TAN BİR DİZİ ZİYARET

YESOB’TAN BİR DİZİ ZİYARET
20.09.2024 17:40
0
A+
A-

‘İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ’

  •  Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Yönetim Kurulu, Yalova’da göreve yeni başlayan Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Yönetim Kurulu, Yalova’da göreve yeni başlayan Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. YESON Başkanı Bozkurt ve Ekibi daha sonra Yalova İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın’a nezaket ziyaretlerinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

BOZKURT, TEŞEKKÜR ETTİ..

YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, önce İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, yeni görevinde başarı dileklerini ileten heyet, Bitirek’e görev süresince esnaf camiası olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirek ise misafirperverliğini göstererek, Yalova’daki huzur ve güvenin korunması için esnafla iş birliği yapmanın önemini vurguladı. Ziyaret sonrası YESOB Yönetim Kurulu, gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

ALTIN’A GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ..

YESOB yönetimi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’na da bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeni göreve atanan Jandarma Albay Ercan Altın’ı tebrik eden heyet, jandarmanın Yalova’nın kırsal bölgelerinde önemli bir güvenlik unsuru olduğunu belirterek, kendilerine başarı dileklerinde bulundu. Komutan Altın ise, YESOB Yönetim Kurulu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, esnafla iş birliği içinde çalışmaya her zaman açık olduklarını ifade etti.

‘İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ’..

Her iki ziyarette de Yalova esnafının, kamu güvenliği ve toplumun huzuruna katkı sunmaya yönelik beklentileri iletilirken, YESOB Yönetim Kurulu misafirperverlikleri için Emniyet Müdürü Bitirek ve Jandarma Komutanı Altın’a teşekkürlerini sundu. YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Yalova esnafı olarak ilimizin güvenliği için çalışan kurumlarımızla her zaman iş birliği içerisinde olacağız. Hem İl Emniyet Müdürlüğü hem de İl Jandarma Komutanlığı ile omuz omuza vererek, esnafımızın huzur ve güven içerisinde çalışmasını sağlayacak adımları atmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretler, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.