yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

YER SARI GÖK KIRMIZI

YER SARI GÖK KIRMIZI
27.05.2024 17:04
0
A+
A-

BİNLERCE GALATASARAYLI ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI!

  • Trendyol Süper Ligi’nin 38.haftasında Konyaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek 102 puanla ipi göğüsleyen Galatasaray’ın şampiyonluğu Yalova’da kutlandı.

Binlerce Galatasaray taraftarı, kentin dört bir yanında sarı-kırmızılıların 24. Süper Lig şampiyonluğunun sevincini yaşarken, emniyet ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gece boyunca teyakkuzdaydı.

Çocuklu aileli, genci yaşlısı yaklaşık 10 bin Galatasaray taraftarı, Yalova merkezinde gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek şampiyonluk kutlamalarında yer aldı.

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Trendyol Süper Ligi’nde Galatasaray, 38.haftada Konyaspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle ayrılıp lig tarihinin en yüksek puanına ulaşarak 102 puanla 24.şampiyonluğunu elde etti. Sarı-kırmızılıların Konya deplasmanında kazandığı şampiyonluğun coşkusu tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da yaşandı. Binlerce Galatasaraylı, şehrin dört bir yanından başladığı yürüyüşte 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Kent Müzesi önünde toplanan coşkulu kalabalık, ellerinde Galatasaray bayraklarıyla gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

‘ultrAslan’ ve ‘ultrAslan Uni’ öncülüğünde muhteşem kutlama..

Müsabakadan saatler önce toplanan kalabalık, ‘ultrAslan Yalova’ ve ‘ultrAslan Uni Yalova’ öncülüğünde Konyaspor-Galatasaray karşılaşmasını beraber izledi. Maçın sona ermesiyle birlikte Gazipaşa Caddesi’nden 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na yürüyen taraftarlar, buradaki Galatasaraylılarla buluşup şampiyonluk şarkıları söylediler. Ellerinde meşaleler ve Galatasaray bayraklarıyla genci yaşlısı sarı-kırmızılı renklere gönül veren herkes Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi ve kentin diğer cadde ve sokaklarında yürüyüş düzenledi. Yine binlerce taraftar, araçlarıyla konvoy oluşturdular.

Güvenlik güçlerinden yoğun güvenlik önlemi..

Öte yandan şampiyonluk kutlamalarında herhangi bir soru yaşanmaması için başta Spor Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri olmak üzere, Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı diğer birimler de gece boyunca cadde ve sokaklarda teyakkuz halindeydi. Süper Lig tarihinin 24.zaferine ulaşan Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına, kentteki bazı Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye gönül verenler de eşlik ettiler. Centilmenlik görüntülerinin olduğu kutlamalar, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.