yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0728
EURO
38,0634
ALTIN
2.834,31
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YENİDEN AYDINLANMA DERNEĞİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

YENİDEN AYDINLANMA DERNEĞİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
28.07.2024 18:22
0
A+
A-
  • Yalova’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeniden Aydınlanma Derneği’nin Yalova Şubesi, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebeti ile Haberci Gazetesi’ni ziyaret ederek gazetecilerin bayramını kutladı..

 

Haber/ Büşra GÜNDÜZ

Ziyarette, Yeniden Aydınlanma Derneği Yalova Şube Başkanı Musa Kırkık, Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Bektaş ve Funda Görener de hazır bulundu. Dernek üyeleri, Haberci Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zeynep Taştan ve gazete çalışanları ile bir araya gelerek sıcak ve samimi bir ortamda keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN ÖNEMİ..

Ziyaret sırasında, basın özgürlüğünün demokrasinin temellerinden biri olduğu vurgulandı. Musa Kırkık, konuşmasında “Gazetecilik, toplumun doğru bilgiye ulaşmasını sağlayan, şeffaflığı ve hesap verebilirliği destekleyen önemli bir meslektir. Bugün burada sizlerle birlikte olmak, sizin bu önemli bayramınızı kutlamak bizim için büyük bir onur” ifadelerini kullandı.

GAZETECİLERİN ÇALIŞMA KOŞULLARI

Yeniden Aydınlanma Derneği üyeleri ile Haberci Gazetesi çalışanları arasında gerçekleştirilen sohbette, gazetecilerin çalışma koşulları ve karşılaştıkları zorluklar da ele alındı. Zeynep Taştan, basın mensuplarının mesleki sorunlarına değinerek, “Sansürsüz habercilik yapabilmek, halkı doğru bilgilendirmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bu anlamlı günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.

YENİDEN AYDINLANMA DERNEĞİ’NİN ÇALIŞMALARI..

Yeniden Aydınlanma Derneği’nin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Musa Kırkık, derneğin eğitim, kültür ve sanat alanlarında yaptığı çalışmalardan bahsetti. Kırkık, derneğin basın ile iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Basının desteği ile toplumda farkındalık yaratma çalışmalarımız daha etkili oluyor. Bu nedenle, gazetecilerle olan bağımızı güçlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.