yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
12.09.2024 14:38
0
A+
A-

AK PARTİ YALOVA MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ..

AYDIN KOPUZ, GÖREVİ HÜSEYİN ÖZYILMAZ’A DEVRETTİ

 

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Aydın Kopuz, Merkez İlçe Başkanlığı görevini Hüseyin Özyılmaz’a devretti. Hüseyin Özyılmaz’ın liderliğinde Merkez İlçe Teşkilatı’nın Yalova’da AK Parti bayrağını daha yukarılara taşıması hedefleniyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Aydın Kopuz, Merkez İlçe Başkanlığı görevini Hüseyin Özyılmaz’a devretti. Törende Kopuz ve Özyılmaz, teşkilatın geleceği ve AK Parti’nin idealleri üzerine önemli mesajlar verdi. Devir teslim töreninde duygusal anlar yaşanırken, her iki isim de birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

‘MERKEZ İLÇE TEŞKİLATIMIZI SAĞLAM BİR EKİPLE EMANET EDİYORUZ’..

Görevini devreden Aydın Kopuz, yaptığı konuşmada, Merkez İlçe Teşkilatı olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, bu süreçte kendisiyle birlikte çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kopuz, “Merkez İlçe’deki yönetici arkadaşlarıma, mahalle başkanlarıma, köy temsilcilerimize, teşkilatımızın tüm mensup ve üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek teşkilatın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yerel seçimlerde bir seçim kaybı yaşandığını hatırlatan Kopuz, bu sonucun vatandaşın takdiri olduğunu vurguladı. Görevden ayrılma kararını sağlık sorunları ve iş yoğunluğu sebebiyle daha önce İl Başkanı Umut Güçlü’ye sunduğunu belirten Kopuz, “Fakat sürecin devam ettiğini, değerlendirmesini daha sonra yapmamız gerektiğini söylediğinden dolayı bugüne kadar görevimize devam ettik” dedi. Görevi Hüseyin Özyılmaz’a devretmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadığını ifade eden Kopuz, “Bugün itibariyle Genel Merkezimizin onayı ile Hüseyin Özyılmaz kardeşimiz, Merkez İlçe Başkanlığı’na atanmış bulunmakta. Bugün de görevi değerli kardeşim Hüseyin Özyılmaz’a devrediyorum. Merkez İlçe Teşkilatı’nı çok sağlam bir ekiple kendisine emanet ediyoruz” şeklinde konuştu. Aydın Kopuz, AK Parti’ye olan bağlılığını şu sözlerle dile getirdi: “20 yıldır bu partide görev aldık. Şimdiden sonra da bu partinin her zaman hizmetindeyiz. Kim ne derse desin; içimizdeki AK Parti sevgisi, Recep Tayyip Erdoğan sevgisi kimse sorgulayamaz.”

‘AK PARTİ DAVASINI İLK GÜNKÜ HEYECANLA GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ’..

Görevi devralan Hüseyin Özyılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından bu göreve layık görüldüğünü belirterek, desteklerinden dolayı İl Başkanı Umut Güçlü ve milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol’a teşekkür etti. Özyılmaz, AK Parti’nin 22 yıldır milletin hizmetinde olduğunu ve köklü bir davanın temsilcisi olduğunu vurgulayarak, AK Parti’nin misyonunu ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın adalet davasını anlatan bir konuşma yaptı. Özyılmaz, “Bu dava; liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın adalet davasıdır, hak davasıdır, mazlumun sesi olma davasıdır. Bu dava, dünyadaki tüm mazlumların umut davasıdır” diyerek AK Parti’nin sadece Türkiye değil, dünya genelindeki mazlumlar için de umut kaynağı olduğunun altını çizdi. Üzerine aldığı sorumluluğun farkında olduğunu ifade eden Özyılmaz, “Liderinin öncülüğünde, teşkilatlarının fedakarlıklarıyla, geçmişte yüzlerce başarıya imza atmış AK Parti hareketinin, ilk günkü heyecanını ve ruhunu geleceğe taşımak için çalışacağız” dedi. Yeni dönemde mahalleler, beldeler ve köylerle birlikte bir seferberlik ruhuyla çalışacaklarını belirten Özyılmaz, AK Parti teşkilatının kuşatıcı, çoğulcu, kapsayıcı ve sevgi dolu bir yapıya sahip olacağını ifade etti. Mevkilerin ve makamların geçici olduğunu hatırlatan Özyılmaz, “Asıl olan ise bulunduğumuz yerlerde Allah’ın rızasını kazanmaya çalışmaktır. Asıl hedefimizden şaşmadan, milletimiz için geceli gündüzlü çalışmaya bizden önceki başkanlarımız gibi devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Konuşmasını, görevi devraldığı Aydın Kopuz ve geçmişte Merkez İlçe Başkanlığı yapmış tüm isimlere teşekkür ederek sonlandıran Özyılmaz, “Tüm teşkilatımızı ve kapımızın sonuna kadar her zaman açık olacağı sevgili Yalova halkını en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu dileklerle, başta görevi devraldığım Aydın Kopuz’a ve geçmişte bu koltukta oturmuş tüm başkanlarımıza teşekkür ediyor, tüm teşkilatımızı ve kapımızın sonuna kadar her zaman açık olacağı sevgili Yalova halkını en kalbi duygularımla selamlıyorum” diyerek Yalova halkına olan bağlılığını dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.