yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
30°C
Yalova
30°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C

YASMEK EL SANATLARI SERGİSİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

YASMEK EL SANATLARI SERGİSİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
03.07.2024 14:08
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi’nin YASMEK Kursları’nda eğitim alan kursiyerlerin el sanatları sergisi gün yüzüne çıkıyor.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

YASMEK El Sanatları Sergisi; kursiyerlerin yıl boyunca öğrendikleri ve geliştirdikleri becerileri, geniş bir kitleyle paylaşmalarını sağlayacak. Sergide, geleneksel ve modern el sanatlarının en güzel örnekleri yer alacak. Hazır giyimden mefruşata, el nakşından sepet yapımı ve takı tasarımına kadar pek çok farklı dalda eserler sergilenecek. Kursiyerler, kendi el emekleriyle ürettikleri bu eserlerle ziyaretçilere hem görsel bir şölen sunacak hem de el sanatlarının önemini ve değerini gözler önüne serecek.

YASMEK’in bu sergisi, sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunarken, kursiyerlere de emeklerinin karşılığını almanın gururunu yaşatacak. 4 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’de açılışı yapılacak olan sergi, 5 ve 6 Temmuz tarihlerinde 12.00 ile 20.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.