yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,7120
EURO
35,4416
ALTIN
2.481,10
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
33°C
Yalova
33°C
Açık
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
32°C

‘YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

‘YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
10.06.2024 12:51
0
A+
A-
  • Türkiye Harp Malulû Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şubesi tarafından düzenlenen Babalar Günü kahvaltısında, dernek üyeleri bir araya geldi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Türkiye Harp Malulû Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şubesi tarafından düzenlenen Babalar Günü kahvaltısı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Tepe Park’ta düzenlenen organizasyon, gazi ve şehit ailelerinin bir araya geldiği anlamlı bir etkinlik oldu. Etkinliğe Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin de katıldı. Başkan Gürel, yaptığı konuşmada, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, bu özel günde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Türkiye Harp Malulû Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. İla, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onların anılarını yaşatmak ve ailelerine destek olmak en büyük görevimizdir. Onların bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak, toplumsal sorumluluğumuzun bir parçasıdır” dedi.

‘Yanlarında olmaya devam edeceğiz’

Özcan İla, konuşmasının devamında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Bizler, bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmakla yükümlüyüz. Onların aileleriyle bir arada olmak, onların ihtiyaçlarına cevap vermek ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek en büyük görevlerimizden biridir. Şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelmek, onların sorunlarına çözüm bulmak ve toplum olarak dayanışmamızı pekiştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Katkıda bulunan, destek veren ve bizlerle bu özel günü paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.