yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

YALOVASPOR’DA AYTAÇ YAKA DÖNEMİ

YALOVASPOR’DA AYTAÇ YAKA DÖNEMİ
11.07.2024 14:34
0
A+
A-

YEŞİL-KIRMIZILILARI ŞAMPİYON YAPMIŞTI!

  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovapor’da flaş gelişme yaşandı. Yeşil-kırmızılılar, teknik direktörlük konusunda Aytaç Yaka ile anlaşma sağladı.

Teknik direktör Ali Yavru ve Sportif Direktör Teoman Parıltan ile bir araya gelen Aytaç Yaka, Yalovaspor atkısıyla poz verdi. Genç teknik adam, 2019-2020 sezonunda yeşil-kırmızılılarla BAL’da şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

 

Onur ERDİK

Bir yıl aranın ardından tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Yalovaspor’da teknik direktör arayışında sonuç çıktı. Ali Yavru başkanlığındaki yeşil-kırmızılılar, önceki gün ilk transferini yapmış ve yıllarca profesyonel liglerde top koşturan Sinan Barış Üstün’ü kadrosuna katmıştı. Bu transferle birlikte yeni sezon harekatına adeta giriş yapan yeşil-kırmızılı ekibimiz, teknik direktör konusunda da ilimiz futbol camiasının yakından tanıdığı isimle anlaştı. 41 yaşındaki teknik direktör Aytaç Yaka, 2024-2025 sezonunda Yalovaspor’u çalıştıracak. Pandemi dönemi olan 2019-2020 sezonunda da yeşil-kırmızılıların çalıştırıcısı olan Yaka, Yalovaspor ile şampiyonluk sevinci yaşamış ve temsilcimizin 9 yıllık profesyonel lig hasretine son vermişti.

‘Yuvana hoş geldin Aytaç Yaka’..

Genç teknik adamın Yalovaspor’un başına geçtiğini açıklayan yeşil-kırmızılıların başkanı Ali Yavru, “Yuvana hoş geldin Aytaç Yaka. Yalovaspor’umuzun 2024-2025 sezonunda yönetimimiz ve transfer komitemizin kararıyla yeni teknik direktör Aytaç Yaka olmuştur. Şerefli Yalovaspor bayrağı altında bizlerle beraber takımımızı ait olduğu yerlere getirebilmek için Aytaç hocamızla anlaştık. Yalova ve Yalovaspor camiasına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Aytaç Yaka kimdir?..

Yalovaspor’un 41 yaşındaki teknik direktörü Aytaç Yaka, aktif futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Yalova Bahçelievlerspor amatör takım teknik sorumlusu olarak antrenörlük kariyerine giriş yaptı. Sonrasında Yalovaspor’da BAL antrenörü görevinde bulunan Yaka, Hacımehmetspor’da amatör takım teknik sorumlusu oldu. Hemen sonrasında Kadıköyspor’u çalıştıran ve kariyer basamaklarını tırmanmaya başlayan 41 yaşındaki çalıştırıcı, 2019-2020 sezonunda Yalovaspor ile BAL şampiyonluğu yaşadı. Bir sezon sonra yeşil-kırmızılılarda profesyonel takım teknik sorumlusu olan ve kısa bir süre sonra görevinden ayrılan Yaka sırasıyla; Kullar 1975 Spor, Çubukspor Futbol AŞ, Gönen Belediyespor ve en son geçen sezon Şile Yıldızspor’da BAL teknik sorumlusu görevlerinde bulundu. Yaka, yeni sezonda yuvaya döndü ve tekrar Yalovaspor’un teknik direktörü oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.