yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YALOVASPOR KONGRESİ BUGÜN

YALOVASPOR KONGRESİ BUGÜN
24.06.2024 16:34
0
A+
A-

YEŞİL-KIRMIZILILAR, YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR!

  • Yalova’nın milli takımı olan ve yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele verecek Yalovaspor olağan genel kurulu bugün yapılacak.

 

Kulüp tesislerindeki kongreyle birlikte yeşil-kırmızılılar yeni başkanını seçecek. Çoğunluğun sağlanması beklenen genel kurulda salt çoğunluk eğer sağlanamazsa bu kez kongre bir hafta sonra gerçekleştirilecek.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor’da olağanüstü genel kurulu bugün olacak. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek kongrede yeşil-kırmızılı kulübün yeni başkanı seçilecek. Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak bir yıl aranın ardından tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Yalovaspor, Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde de ilimizi temsil etti. Ayrıca alt yaş kategorilerinde de yerel ligde mücadele veren Yalovaspor’da geçtiğimiz günlerde İsmail Kaya, yönetim kurulu kararı ile olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıklamıştı.

Çoğunluğun sağlanması bekleniyor..

Yalovaspor’dan geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilecek kongreyle alakalı, “Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda mali ve seçimli olağanüstü genel kurul toplantısının ilki, sosyal tesisleri binamızda 25 Haziran 2024 Salı günü saat 18.00’de salt çoğunlukla, salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikincisi çoğunluk aranmaksızın 2 Temmuz 2024 tarihinde aynı gün, yer ve saatinde belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır. Tüm kulüp üyelerimizin bilgilerine arz ederiz” açıklaması yapılmıştı.

Tek aday Ali Yavru..

Bu arada Yalovaspor olağan genel kurul toplantısı öncesi şuana kadar bir adayın ismi ön plana çıkıyor. Genç iş insanı Ali Yavru, yeşil-kırmızılılara başkan adaylığını haftalar öncesinde açıklamıştı. Şuana kadar bir adayın olduğu genel kurul için başka adayın olup olmayacağı ise kongre günü netleşecek.

GÜNDEM

1-Açılış ve yoklamanın yapılması,

2-Divan kurulu seçiminin yapılması,

3-Saygi duruşu ve İstiklal Marşının okunması,

4-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlanın okunması,

5-Kulüp mali raporlarının okunması

6-Denetleme kurulu raporlarının okunması,

7-2024-2025 sezonu tahmini bütçenin okunması,

8-Okunan raporlar hakkında müzakere yapılması,

9-Mevcut yönetim kurulunun ibra edilmesi,

10-Yalova ASKF’de temsil delege isimlerinin belirlenmesi,

11-Başkan, yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin seçimi,

12-Dilek ve temenniler de bulunulması,

13- Kapanış.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.