yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

YALOVASPOR İLK BOMBAYI PATLATTI

YALOVASPOR İLK BOMBAYI PATLATTI
10.07.2024 16:17
0
A+
A-

BARIŞ SİNAN ÜSTÜN, YEŞİL-KIRMIZILILARDA

  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor, ilk transfer bombasını patlattı. Yeşil-kırmızılılar, daha önce profesyonel liglerde de forma giymiş 30 yaşındaki orta saha Barış Sinan Üstün’ü kadrosuna kattı.

Futbola Yalova Esnafspor altyapısında başladıktan sonra Bursaspor’a transfer olan ve ardından profesyonel sözleşmeye imza atıp uzun yıllar profesyonel liglerde top koşturan deneyimli orta saha, 2024-2025 sezonunda Yalovaspor formasıyla kariyerini sürdürecek.

 

Onur ERDİK

Süper Amatör Kümede namağlup şampiyon olduktan sonra bir yıl aranın ardından Bölgesel Amatör Ligi’ne geri dönüş yapan Yalovapsor’da bir yandan teknik direktör arayışları devam ederken, diğer yandan da Ali Yavru başkanlığındaki yeşil-kırmızılı yönetim, transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Yeni çalıştırıcısını birkaç güne kadar belirleyecek Yalovaspor’da ilk transferde ise mutlu sona ulaşıldı. Daha önce profesyonel liglerde boy gösteren 30 yaşındaki orta saha Barış Sinan Üstün, kendisini Yalovasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Kulüp tesislerinde başkan Ali Yavru ile bir araya gelen deneyimli orta saha, ardından yeşil-kırmızılı formayı sırtına geçirip sözleşmeyi imzaladı.

Barış Sinan Üstün kimdir?

Yalovaspor’un yeni transferi 30 yaşındaki orta saha Barış Sinan Üstün, futbola Yalova Esnafspor altyapısında başladı. Buraspor altyapısına dahil edilen Barış, yeşil-beyazlılarla profesyonelliğe geçiş yaptı. Sırasıyla Yeşil Bursa AŞ, Etimesgut Belediyespor, İnegölspor, Silivrispor, Bucaspor 1928 ve Erbaaspor formalarını terleten 30 yaşındaki orta saha, Gölcükspor’la amatöre dönüş yaptı. Sebat Gençlikspor, Suvermez Kapadokyaspor ve son olarak Kullar 1975 Spor forması giyen Barış Sinan Üstün, 2024-2025 sezonunda Yalovaspor’un başarısı için mücadele edecek.

303 maçta görev aldı..

Kariyeri boyunca 303 maçta görev yapan Barış Sinan, 41 gole imza attı. U21 Ligi’nde 32 maçta 1 gol, Türkiye Kupası’nda 13 karşılaşmada 1 gol, TFF 3. Ligi’nde 111 müsabakada 12 gol ve TFF 2. Ligi’nde 38 mücadelede 2 gol kaydeden Barış, DSGL’d de 4 maçta 3 gollük katkı sağladı. Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi U18 Türkiye Finallerinde 4 karşılaşmada görev yapan Barış Sinan Üstün, Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi’nde 46 mücadelede 12 gole imza attı. Ayrıca deneyimli orta saha, Bölgesel Amatör Ligi’nde 55 resmi maçta görev alıp 10 gol kaydetme başarısı gösteri.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.