yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2233
EURO
37,0586
ALTIN
2.999,30
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
18°C
Yalova
18°C
Hafif Yağmurlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C

YALOVASPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

YALOVASPOR GALİBİYETLE TANIŞTI
21.10.2024 14:40
0
A+
A-

TEK GOL MERTCAN’DAN

  • Yalovaspor, ligin 3.hafta mücadelesinde saha ve seyircisi önünde Kocaeli ekibi Darıca Gençlerbirliği ile kozlarını paylaştı.

Yeşil-kırmızılı takımımız, rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyarken, ilk yarıda Mertcan Dursun’un kaydettiği golle 90 dakikayı 1-0 kazandı.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor, 3.hafta müsabakaları kapsamında evinde Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Çekişmeli geçen müsabakada gülen taraf, 1-0’lık skorla Aytaç Yaka’nın öğrencileri ekibimiz Yalovaspor oldu. Sezona derbi yenilgisiyle başladıktan sonra ikinci haftada deplasmanda Tekirdağspor ile golsüz berabere kalan yeşil-kırmızılı takımımız, üçüncü haftada seyircisi önünde 3 puana uzandı.

Mertcan sahnede..

Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Ceyhun Elmas, Semih Tuna ve Şebnem Urdal hakem üçlüsü görev yaptı. Müsabakaya rakibine göre daha istekli başlayan Yalovaspor, ilk bölümlerde Darıca Gençlerbirliği kalesinde gol aradı. Mücadelenin 30.dakikasında orta sahadan gelişen ani Yalovapsor atağında Mertcan Dursun, savunma arkasına atılan topla ceza sahasına yöneldi ve sol çaprazdan kaleyi iyi gördü. Meşin yuvarlağı kalecinin yanından ağlarla buluşturan Mertcan, yeşil-kırmızılı takımımızı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonlarında Darıca net gol fırsatını değerlendiremedi ve Yalovaspor, devre arasına 1-0 önd eğirdi.

Skoru koruduk..

Maçın ikinci yarısında Yalovaspor, rakibi karşısında skoru korumaya çalıştı. Özellikle Yalovaspor kalecisi Ahmet Demirbaş, Darıca Gençlerbirliği’nin hücum hattına gol şansı tanımadı. Defansın da hemen hemen hatasız performans sergilediği müsabakanın ikinci devresinde gol sesi çıkmadı ve Yalovaspor, 90 dakikayı 1-0 kazanarak ligdeki ilk 3 puanını aldı. Bu sonuçla yeşil-kırmızılı takımımız, 4 puan ve averajla 9.sıraya yükseldi. 3 puanda kalan Darıca Gençlerbirliği ise 10.sırada haftayı kapattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.