yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5807
EURO
35,0710
ALTIN
2.457,99
BIST
10.499,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
28°C
Yalova
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

YALOVAPSOR’DA YENİ SAYFA

YALOVAPSOR’DA YENİ SAYFA
28.06.2024 15:57
0
A+
A-
  • Olağanüstü genel kurulunu geçtiğimiz günlerde yapan ve rekor katılımın olduğu kongrede başkanlık koltuğuna oturan Ali Yavru ile birlikte Yalovaspor’da yeni bir sayfa açıldı.

İsmail Kaya başkanlığındaki yönetim, bir yıllık görev süresinin ardından olağanüstü genel kurul kararı almış ve geçtiğimiz günlerde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen kongrede iş insanı Ali Yavru, yeşil-kırmızılıların yeni başkanı oldu.

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Ligi’nin yanı sıra kadınlarda da 3. Lig’de ilimizi temsil edecek Yalovaspor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonrası Ali Yavru, yeşil-kırmızılıların yeni başkanı oldu. Çiçeği burnunda başkan, göreve gelir gelmez ilk yaptığı açıklamasında umut dolu mesajlar verdi. Yönetim kurulu üyeleri arasındaki görev dağılımı sonrasında hemen çalışmalara başlayacaklarını belirten Yavru, Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek takımlarının teknik ekibini belirleyip transferleri de hemen bitireceklerini dile getirdi. 3. Lig’deki kadın futbol takımı için de plan ve projelerin olduğunu söyleyen genç başkan, zaman kaybetmeden bu anlamda da faaliyetlere başlayacaklarını sözlerine ekledi.

BAL’da hedef şampiyonluk..

Yeni başkan ve yeni yönetimiyle birlikte 2024-2025 sezonuna hazırlanan Yalovaspor’da hedef şampiyonluk. Yeşil Yalova FK ile birlikte ilimizi BAL’da temsil edecek yeşil-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de namağlup şampiyon olarak bir yıl aradan sonra tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne adını yazdırmıştı. Ali Yavru başkanlığındaki Yalovaspor, BAL’da da şampiyon olup TFF 3. Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.

Kadın futbolunda zirveye oynayacak..

Öte yandan geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadele eden ve başarılı bir yıl geçiren Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, yeni sezonda zirveye oynayacak. Tarihinde üçüncü kez 3. Lig’de boy göstermeye hazırlanan yeşil-kırmızılı dişi kramponlar, 2024-2025 sezonunda zirvede yer almayı planlıyor.

Yaz dönemi yoğun geçecek..

Bu arada Yalovaspor’da yaz dönemi yoğun geçecek. Yeni başkanı ve yönetimi belli olan yeşil-kırmızılılarda erkek ve kadın futbol takımlarının transfer çalışmaları nedeniyle başkan ve yönetimini zorlu mesai bekliyor. Ayrıca altyapı takımları için de yeni sezonda büyük başarılar bekleyen Yalovaspor’u 2024-2025 sezonunda zorlu bir yıl beklemiş olacak.s

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.