yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

YALOVALI TARAFTAR TÜRKİYE GÜDEMİNDE

YALOVALI TARAFTAR TÜRKİYE GÜDEMİNDE
19.07.2024 16:17
0
A+
A-
  • Yalova’da yaşayan ve aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olan Hacı Akçal isimli bir vatandaş, Cenk Tosun’un siyah-beyazlılardan ezeli rakibi Fenerbahçe’ye transfer olması nedeniyle arabasının arkasında bu futbolcuya ait fotoğrafı Sezen Aksu’nun ‘tükeneceğiz’ şarkısıyla söktü ve adeta Türkiye gündemine oturdu.

Onur ERDİK

Yalova’da esnaf olan Beşiktaş taraftarı Hacı Akçal, siyah-beyazlılardan Fenerbahçe’ye giden Cenk Tosun’u farklı bir şekilde protesto etti. Fanatik Beşiktaş taraftarı olan Akçal, arabasının arkasında Cenk Tosun’un 2016-2017 sezonunda Şampiyonlar Liginde Benfica’ya attığı jeneriklik golün fotoğrafını arabasının arkasına sticker olarak yapıştırmıştı. Futbolcunun Premier Lig macerasının ardından tekrar Beşiktaş’a dönmesi sonucu arabasının arkasına yapıştırdığı Cenk Tosun fotoğrafını, bu oyuncunun geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’ye imza atmasının ardından aracından söktü.

Sosyal medyada Türkiye gündemine oturdu..

Yalovalı vatandaş Hacı Akçal, bu davranışını videoya çekip internette paylaşmasının ardından kısa sürede sosyal medyada Türkiye gündemine oturdu. Yalova’da esnaflık yapan Akçal, Sezen Aksu’nun ‘tükeneceğiz’ şarkısıyla birlikte Cenk Tosun’un fotoğrafını, arabasından söktü. Videosu kısa sürede 1 milyon izlenmeyi bulan Akçal, sosyal medyada da viral oldu.

‘Cenk Tosun’un ayrılmasına çok üzüldüm’..

Milli oyuncu Cenk Tosun’un Beşiktaş’tan ayrılarak Fenerbahçe’ye imza atmasına çok üzüldüğünü belirten Hacı Akçal, “Beşiktaş bizim için ayrı bir hayat. Milli futbolcumuz Cenk Tosun’un Benfica’ya attığı golün fotoğrafını, İngiltere’den tekrar Beşiktaş’a dönmesinin ardından aracıma sticker olarak yapıştırmıştım. Yaklaşık iki yıl boyunca arabamda taşıdığım fotoğrafı, futbolcunun Fenerbahçe’ye transferi sonrasında söktüm. Cenk Tosun’un ayrılmasına çok üzüldüm. Videoyu sosyal medyada paylaştıktan sonra kısa sürece milyonu bulan izlenmenin ardından internette de binlerce insanın bu videoyu paylaşması beni şaşırttı” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.