
ALTIN KIZ ECE HARAÇ!
Yalovalı masa tenisi sporcusu Ece Haraç, İstanbul’da gerçekleştirilen Büyükler En İyiler Müsabakalarında şampiyon oldu.
- Genç sporcu, kariyer basamaklarını bir bir tırmandığı masa tenisi branşında fırtına gibi esmeye devam ederken, İstanbul’daki organizasyonda aldın madalyanın sahibi oldu.
Onur ERDİK
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu(TMTF) tarafından düzenlenen NAVEK Büyükler En İyiler EN12 Müsabakaları, İstanbul'da Tozoparan Spor Salonu’nda tamamlandı. Organizasyonda Yalova’yı gururlandıran isim Ece Haraç oldu. Yalova Belediyespor altyapısından yetişen ve sayısız defa milli formayı sırtına geçiren başarılı oyuncu kadınlarda şampiyon olmayı başardı. Erkeklerde ise yine Ece gibi Yalova Belediyespor altyapısından yetişen Beşiktaşlı Ziver Gündüz ikinci, 8 galibiyet ile Fenerbahçeli İbrahim Gündüz üçüncü sırayı aldı. 6'şar galibiyet ile yarışmayı tamamlayan Yalovalı bir diğer sporcumuz Tugay Yılmaz ikili averajla dördüncülük elde etti.
Büyük heyecana sahne oldu..
İstanbul’daki müsabakalarda erkeklerde birinciliği oynadığı 10 maçı da kazanan Adana'dan Talha Yiğenler elde etti. 9 galibiyetle Beşiktaşlı Ziver Gündüz ikinci, 8 galibiyet ile Fenerbahçeli İbrahim Gündüz üçüncü sırayı aldı. 6'şar galibiyet ile yarışmayı tamamlayan iki sporcudan Beyoğlu spordan Uğurcan Dursun'u 3-0 yenen Yalovalı Tugay Yılmaz ikili averajla dördüncü oldu.
Ece Haraç fırtınası..
Kadınlarda ise Yalova'dan Ece Haraç ile Fenerbahçe'den Özge Yılmaz yarışmayı 10'ar galibiyet ile tamamlandı. İki sporcu arasındaki maçı 3-0'lık skorla Ece Haraç kazandığı için ikili averajla ilk sırayı aldı. Özge Yılmaz ikinci, 9 galibiyetle Fenerbahçe Spor kulübünden Sibel Altınkaya üçüncü oldu. 7'şer galibiyet elde eden sporculardan aralarındaki maçı 3-1 kazanan Bursa büyükşehir belediyesi spor oyuncusu Büşra Demir, Simay Kulakçeken'i geride bırakarak 4.’lük elde etti.
Ödülleri verildi..
Derece yapan sporcuların ödülleri, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkan Vekili Uğur Beşok, NAVEK Sportif Danışmanlık Anonim Şirketi Genel Müdürü Ahmet Şenay, Güngören Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Kartal tarafından takdim edildi.

