BIST 100
11.286,81 -0,55%
DOLAR
42,7207 0,06%
EURO
50,2099 0,05%
GRAM ALTIN
5.955,63 0,78%
FAİZ
37,99 -0,52%
GÜMÜŞ GRAM
91,25 4,38%
BITCOIN
85.961,00 -2,04%
GBP/TRY
57,1665 -0,28%
EUR/USD
1,1744 -0,03%
BRENT
59,84 1,56%
ÇEYREK ALTIN
9.737,45 0,78%

YALOVA’DAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ

YALOVA AİLE DERNEĞİ (1)

YALOVA AİLE VE İNSANİ YARDIM DERNEĞİ'NDEN

RAMAZAN AYINDA BÜYÜK YARDIM SEFERBERLİĞİ

Yalova Aile ve İnsani Yardım Derneği, Ramazan ayının bereketini ve yardımlaşma ruhunu en güzel şekilde yaşatmaya devam ediyor. Dernek, hayırsever vatandaşların bağışlarıyla başta Gazze olmak üzere, Etiyopya, Afganistan, Suriye ve Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırdı..

  • ..”Zor durumda olan kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Onlara umut olabilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

..”Bağışçılarımızın destekleriyle bu mübarek ayda pek çok kardeşimize yardım eli uzattık. Gazze başta olmak üzere, savaş, açlık ve yoksullukla mücadele eden coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, nakdi destek ve çeşitli insani yardımlar ulaştırdık. Bayrama kadar ve bayram sonrasında da özellikle Gazze’ye yönelik yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Dernek Başkanı Hacı Ömer Anlayışlı, yaptığı açıklamada Ramazan ayında gerçekleştirilen yardım organizasyonlarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Anlayışlı, “Bağışçılarımızın destekleriyle bu mübarek ayda pek çok kardeşimize yardım eli uzattık. Gazze başta olmak üzere, savaş, açlık ve yoksullukla mücadele eden coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, nakdi destek ve çeşitli insani yardımlar ulaştırdık. Bayrama kadar ve bayram sonrasında da özellikle Gazze’ye yönelik yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Rabbim bizleri muvaffak eylesin, yardımlarımızı kabul buyursun” dedi.

GAZZE'YE ÖZEL DESTEK DEVAM EDİYOR..

Özellikle Gazze’deki mazlum halkın zor günler geçirdiğine dikkat çeken dernek yetkilileri, bölgedeki insanlara düzenli olarak yardım ulaştırmaya devam edeceklerini ifade etti. Savaşın getirdiği yıkım nedeniyle açlık, susuzluk ve ilaç sıkıntısı çeken Gazzeliler için gıda kolileri, su temini, sağlık yardımları ve diğer insani yardımlar sağlanıyor. Dernek, hayırseverlerin desteğiyle bu yardımları sürdürebilmek için çağrıda bulundu.

YARDIMLAR SADECE RAMAZAN AYI İLE SINIRLI DEĞİL

Dernek yetkilileri, insani yardımların sadece Ramazan ayı ile sınırlı kalmadığını vurguladı. Yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaşma gayreti içinde olduklarını belirten Hacı Ömer Anlayışlı, tüm gönüllüleri ve bağışçıları bu iyilik hareketine destek olmaya davet etti. “Zor durumda olan kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Onlara umut olabilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI..

Yalova Aile ve İnsani Yardım Derneği, yardımların devam edebilmesi için hayırsever vatandaşların desteklerini bekliyor. Bağış yapmak isteyenler derneğin resmi iletişim kanalları aracılığıyla detaylı bilgilere ulaşabilir ve desteklerini ilettiler. Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunu en güzel şekilde yansıtan bu anlamlı yardım organizasyonları, ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. Dernek yetkilileri, destek veren tüm bağışçılara teşekkür ederek, bu iyilik hareketinin daha da büyümesini temenni ettiklerini belirtti.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?