yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,7279
EURO
35,5206
ALTIN
2.497,43
BIST
10.917,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
33°C
Yalova
33°C
Açık
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
32°C

YALOVA’DA EMNİYET MÜDAHALESİ

YALOVA’DA EMNİYET MÜDAHALESİ
05.07.2024 16:04
0
A+
A-

9 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

  • Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suçun önlenmesi ve suça karışan şahısların tespiti amacıyla yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde önemli başarılar elde edildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

26 Haziran 2024 ile 4 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 9 adet ruhsatsız tabanca ve 83 adet fişek ele geçirildi.

26 Haziran 2024

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, şüpheli buldukları 16*** plakalı araçta yaptıkları aramada B.D. isimli şahıstan 1 adet XD-9 ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 16 adet fişek ele geçirdi.

27 Haziran 2024

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli buldukları A.T. isimli şahsın üzerinde yaptıkları kontrolde 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirdi. Aynı gün, motosikletli polis timleri 35*** plakalı araçta R.B. isimli şahıstan 1 adet GMNH OBERNDOF-N ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 40 adet fişek ele geçirdi. Yine motosikletli polis timleri, 34*** plakalı araçta F.E.Y. isimli şahıstan 1 adet MBGTWS ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 10 adet fişek ele geçirdi.

28 Haziran 2024

Asayiş Şube Müdürlüğü motosikletli polis timleri, şüpheli buldukları 16*** plakalı araçta D.T. isimli şahıstan 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirdi. Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adli mercilerce aranma kaydı bulunan A.G. isimli şahsı yakalayarak üzerinde 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet fişek ele geçirdi.

4 Temmuz 2024

Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli buldukları S.S. isimli şahsın üzerinde 1 adet COBRA Magnum ibareli ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Aynı gün, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ö.S. isimli şahsın üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek ele geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli buldukları A.T. isimli şahsın üzerinde 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirdi. Yapılan tüm bu çalışmalar neticesinde ele geçirilen ruhsatsız tabancalar ve fişeklerle ilgili olarak şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesi amacıyla kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.