BIST 100
11.007,37 0,81%
DOLAR
42,4976 0,07%
EURO
49,5463 0,03%
GRAM ALTIN
5.817,66 1,12%
FAİZ
37,98 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
80,97 3,72%
BITCOIN
90.340,00 -1,99%
GBP/TRY
56,7308 -0,02%
EUR/USD
1,1647 0,03%
BRENT
63,99 1,15%
ÇEYREK ALTIN
9.511,88 1,12%

‘YALOVA ÖRNEK ŞEHİR OLSUN İSTİYORUZ’

SAADET

‘YALOVA’NIN ÖRNEK BİR ŞEHİR OLMASINI İSTİYORUZ’

Saadet Partisi Yalova İl Teşkilatı Ekim ayı divan toplantısını gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Saadet Partisi Yalova İl Teşkilatı, Ekim ayı divan toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Kemal Polat başkanlık ederken, programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bekir Demirkaya, il ve ilçe teşkilat mensupları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantı, birim raporlarının sunulması ve aylık faaliyet değerlendirmelerinin yapılmasıyla başladı. Ardından GİK Üyesi Bekir Demirkaya, Milli Görüş’ün Temel Amaçları ve Saadet Partisi’nin Siyasi Anlayışı başlıklı bir eğitim sunumu gerçekleştirdi. Demirkaya, Milli Görüş hareketinin Türkiye siyasetindeki yerini, Saadet Partisi’nin hedeflerini ve adil düzen vizyonunu anlattı.

‘İNSANLIĞIN VİCDANI İÇİN SİYASET YAPIYORUZ’

Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Kemal Polat, Genel Başkan Mahmut Arıkan’ın TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmadan alıntılar yaparak teşkilat mensuplarına ve Yalova halkına seslendi. Polat konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi; bu milletin yüreğinden doğan ışığı ne saraylar ne de küresel güçler söndürebilir. Biz o ışığı büyütmek, umudu diri tutmak için mücadele ediyoruz. Bugün sadece Türkiye’nin değil, insanlığın vicdanı için siyaset yapıyoruz.”

‘YALOVA’NIN ÖRNEK BİR ŞEHİR OLMASINI İSTİYORUZ’

Polat, konuşmasının devamında Yalova özelinde de önemli mesajlar verdi: “Yalova’mız, ülkemizin en güzel şehirlerinden biri. Ancak bu güzelliğin altında yatan potansiyel ne yazık ki değerlendirilemiyor. Gençlerimiz iş bulamıyor, çiftçimiz emeğinin karşılığını alamıyor, esnafımız ayakta kalmakta zorlanıyor. Biz Saadet Partisi olarak Yalova’nın sadece turizmde değil, sanayide, tarımda ve eğitimde de örnek bir şehir olmasını istiyoruz. Bunun için çalışıyor, Yalova’mızın her mahallesinde, her köyünde halkımızla buluşuyoruz.”

POLAT, DÜNYA GÜNDEMİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRME YAPTI

Dünya gündeminde yaşanan zulümlere de değinen Polat, “Bugün Gazze’de akan her damla kan, insanlığın vicdanına düşen bir lekedir. Genel Başkanımızın da dediği gibi; akrep sokmaktan vazgeçmez. Biz bu zalim düzene karşı adaletin, merhametin ve vicdanın sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Polat, “Mahmut Arıkan başkanımızın da vurguladığı gibi, bu milletin toprağı altın, taşı cevher ama insanı fakir. Biz bu tabloyu değiştirmek, adil düzeni yeniden inşa etmek ve her vatandaşımızın huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye’yi kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Program, yeni dönem hedeflerinin paylaşılması, Kasım ayı çalışma planlarının istişare edilmesi ve teşkilat mensuplarının dilek ve temennileriyle sona erdi.

 

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?