yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2388
EURO
37,2037
ALTIN
2.989,35
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

YALOVA KENT KONSEYİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

YALOVA KENT KONSEYİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
07.10.2024 18:12
0
A+
A-
  • Yalova Kent Konseyi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, yeni seçilen başkan Kenan Engin’e çiçek takdiminde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

 

..”Yalova’da, Ticaret Odası ile Kent Konseyi’ni aynı görüyorum. Buralar; siyasetin olmadığı, nereden gelmiş, oralı-buralı demeden Yalova’ya hizmet veren arkadaşların toplandığı kurumlardır.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Geçtiğimiz hafta 7. Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştiren Yalova Kent Konseyi’nde devir teslim töreni yapıldı. Engelsiz Kafe’de yapılan törende; bir önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir görevini, ikinci turda 101 farkla seçilen Kenan Engin’e devretti.

‘Yüreğim, kalbim tüm Yalova’ya açık’

Başkanlık görevine yeni seçilen Kenan Engin’e ve yürütme kuruluna başarılar dileyen Mustafa Kandemir, “Kent Konseyi’ni hep birlikte bir düzene getirdik. Meclislerimizle. Kadın Meclisi Başkanımız Fadime Karaoğlu’na, Gençlik Meclisi Başkanımız Fatih Ayaz’a, Engelli Meclisi Başkanımız Hüseyin Özdemir’e ve bütün çalışma grubunda olan başkanlarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu işin mutfağından gelen tüm öneri ve görüşleri Kent Konseyi ruhu itibariyle Genel Sekreterlik organize eder, planlar. Genel Sekreterimiz Erkan Çetintaş’a, bütün projelerde yanımda olan Kubilay Özer’e, Aysun Mengüverdi’ye ve Pınar Toma hanıma da çok teşekkür ediyorum. 25 senedir Yalova’da muhtarlık yapıyorum. Yine insanlara dokunmaya devam edeceğim. Yüreğim, kalbim tüm Yalova’ya açık. Yalova ile ilgili yapılabilecek bir şey olduğu zaman Yalova’nın ağabeyi olarak orada olacağım. Ben hizmet aşığı bir adamım, yine Yalova için bir olacağız” dedi.

‘Yalova’ya hizmet etmek için buradayım’

Mustafa Kandemir’e ve ekibine bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kenan Engin, “Mustafa Kandemir benim 25 yıllık dostum, arkadaşım. Mustafa başkan çok iyi şeyler yapmış, çok teşekkür ediyorum. Yaptığına da eminim. Bütün genel kurula hayırlı uğurlu olsun diyorum. 228 tane kurumumuza teşekkür ediyorum. Bir yıl, iki yıl ya da üç ay sonra her verdiğimiz raporda çalışmalarımız görünecek. Ben de Yalova sevdalısıyım. Yalova’ya hizmet için buradayım, yine hep beraberiz” şeklinde konuştu.

‘Burada fikirler, projeler üretilir’

Devir teslim törenine katılan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da şu temennilerde bulundu: “Kenan bey ve Mustafa bey benim yıllardır dostum, arkadaşım. Seçim zamanı Ankara’daydım. Seçim için de kimseyi arayıp, şuna buna oy verin demedim. Kim kazanacaksa onunla çalışmaya devam ederiz. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevi yaparken, bir istişare kurulu kurmuştuk. Kent Konseyi’ni temsilen Mustafa bey her toplantımıza aksatmadan katıldı, Yalova için ne yapılacaksa beraberce birçok şey yaptık. Niye bu görevleri sürdürüyoruz? Yalova’ya vefa borcumuz var. 10 tane bir şeyi yapamayız ama 3 tanesini yaparız. Onun için bu görevlerde sadece başkanlar değil, Kent Konseyi’nde görev yapan herkesin bir emeği var. Hepinizin eline koluna sağlık. Kenan bey de inşallah üstüne bir şeyler koyar. Eminim ki Kenan beyin ve ekibinin yapacağı her şeyde Mustafa bey de bir adım arkasında olacaktır. Mustafa beyin tecrübesinden faydalanacak. Çünkü Yalova’da, Ticaret Odası ile Kent Konseyi’ni aynı görüyorum. Buralar; siyasetin olmadığı, nereden gelmiş, oralı-buralı demeden Yalova’ya hizmet veren arkadaşların toplandığı kurumlardır. Bu kurumlarda siyaset gözetmeksizin herkesin neyi eksikse ona projeler yazmak lazım. Kent Konseyi’nin en önemli görevlerinden biri bu. Burada fikirler, projeler üretilir. Şahsıma düşen de Kent Konseyi’nden gelen her şeyi Ankara’da ne gibi destek varsa yapmaya hazırım. Önemli olan Yalova’ya bir çivi çakmak. Mustafa beye de teşekkür ediyorum, yıllardır emek verdi. Kenan beyi de tebrik ediyorum.”

Konuşmaların ardından önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, yeni seçilen başkan Kenan Engin’e çiçek takdiminde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.