yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C

YALOVA GÜÇ BİRLİĞİ, KAMU YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

YALOVA GÜÇ BİRLİĞİ, KAMU YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU
13.10.2024 13:49
0
A+
A-
  • Yalova Güç Birliği yönetimi, kamu idarecileriyle bir araya gelerek önemli projeler ve işbirlikleri hakkında görüşmelerde bulundu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Güç Birliği yönetimi, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alaçatlı ve 24. Dönem Milletvekili Temel Coşkun’u ağırladı. Güç Birliği Konfederasyonu Başkanı İlhami Başkan, Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı, Nuri Sabahçı, Dr. Öğr. Üyesi Recep Özcimder, Salih Kocabaş ve Prof. Dr. Ümit Ünver toplantıda hazır bulundu. Toplantıda, Güç Birliği hakkında bilgi verildi. Önümüzdeki dönem için planlanan yeni yapılanma kapsamında Yalova Güç Birliği Bilim Kurulu’nun oluşturulacağı, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı doğal başkan olarak kabul edileceği ve Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Ünver’in Bilim Kurulu Koordinatörü olarak görev yapacağı duyuruldu. Ayrıca, Güç Birliği Konfederasyonu Başkanı İlhami Başkan, 15 Temmuz’da aziz şehitlerimiz adına düzenlenen kurban organizasyonu hakkında bilgi verirken; Yalova Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Recep Özcimder, Yalova Güç Birliği tarafından gerçekleştirilen Yalova Meslek Deneyim Paylaşım ve Yalova Lezzetleri projeleri hakkında bilgiler sundu. Yalova Güç Birliği Bilim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Ümit Ünver, toplantıda “Yalova Güç Birliği, 17 binden fazla üye başvurusuyla, her kesimden Yalovalı’nın temsilcisi ve Yalova’nın kendisidir. Biz, sizlerin yanındayız” dedi. Prof. Ünver, Güç Birliği’nin amacını ise şu şekilde ifade etti: “Yalova’mız için, kentimizde görev yapan, atanmış ve seçilmiş idarecilerimize elimizden gelen her türlü desteği sağlayarak katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Yalova için, kurum ve kuruluşlarımızın her türlü projelerine Güç Birliği olarak katkıda bulunacağız ve hemşehrilerimize sağlanacak faydayı en üst seviyeye çıkarmak üzere bütün kaynaklarımızla yanınızda olacağız.” Toplantıda, birlikte yapılabilecek çalışmalarla ilgili bazı başlıklar da gündeme alındı. Yalova Güç Birliği Bilim Kurulu Koordinasyon Toplantısı’nın mutad olarak yapılması planlandığı, “Yalova’mıza destek olmak için kurumlarımızın yanında olacağız” mesajı verildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.