yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
32°C
Yalova
32°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

YALOVA ESNAFINA EĞİTİM DESTEĞİ

YALOVA ESNAFINA EĞİTİM DESTEĞİ
30.05.2024 15:14
0
A+
A-
  • Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Özel Yalova Fen Bilimleri Öğretim Kursu arasında protokol imzalandı. Protokol ile Yalova esnafı ve sanatkarlarının çocukları, Özel Yalova Fen Bilimleri Öğretim Kursu’nda yüzde 30 indirimli eğitim alacak.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine ve birinci derece yakınlarına eğitim alanında önemli bir destek sağlamak amacıyla, Özel Yalova Fen Bilimleri Öğretim Kursu ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, oda üyelerinin birinci derece yakınları, eğitim süreçlerini daha uygun koşullarda planlayabilmeleri için kurs ücretlerinde yüzde 30 indirimden yararlanabilecekler.

Esnafa eğitim desteği

İmza töreninde konuşan Özel Yalova Fen Bilimleri Kursu Kurucu Müdürü Kayhan Palit, “Esnafımızın çocuklarının geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemeleri ve nitelikli eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Bu iş birliği ile birlikte esnafımızın yükünü biraz olsun hafifletmek ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak istiyoruz” dedi.

‘Hayırlı olsun’

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul ise yaptığı açıklamada, “Üyelerimizin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara her alanda destek olmak bizim için çok önemli. Bu protokol sayesinde esnafımızın çocukları, kaliteli bir eğitim alarak geleceğe daha güvenle bakabilecek. Tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, hayırlı ve bereketli günler dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.