yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6926
EURO
35,4476
ALTIN
2.476,91
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
33°C
Yalova
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
32°C

‘YALOVA EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ’

‘YALOVA EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ’
04.06.2024 17:42
0
A+
A-

TURANCI GENÇ İŞ İNSANLARI BİR ARAYA GELDİ

  • Yalova’da kuruluşu gerçekleştirilen Turancı Genç İş İnsanları Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları ile örnek olmak üzere yola çıkan Turancı Genç İş İnsanları Derneği resmi kurulum çalışmalarını tamamladı. Dernek merkezi, lokali ve açılış organizasyonu ile ilgili fikir alışverişi yapmak üzere bir araya gelen dernek üyeleri yapacakları çalışmalar ile Yalova’da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Turancı Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Evren Çınar üyelere yaptığı açıklamada “Bizler yapacağımız projeler ile örnek, sosyal sorumluluklarımız ile de birçok yaraya merhem olmak üzere yola çıktık. İş dünyamızın çeşitli kademelerinde bulunan üyelerimiz, farklı sektörlerde hizmet veren, Yalova ekonomisine katkı sağlayan üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemek istiyoruz” dedi.

‘YAKIN ZAMANDA DERNEK MERKEZİ TAMAMLANACAK’..

Çınar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üyelerimiz arasındaki iletişim ile ihtiyaçlara yanıt vermek, sorunları çözüme kavuşturmak, istihdama katkı sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında. Sosyal sorumluluk projelerimiz ile de ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere yardımcı olmak gayesindeyiz. Yakın zamanda dernek merkezimizi tamamlamış olacağız. Düzenleyeceğimiz bir tanıtım gecesi ile de projelerimizi Yalova kamuoyu ile paylaşacağız. Çıktığımız bu yolda Turancı Genç İş İnsanları Derneği çatısı altında beraber yürüdüğümüz tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.