yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YALOVA BAROSU’NDAN ADLİ YIL AÇILIŞ KOKTEYLİ

YALOVA BAROSU’NDAN ADLİ YIL AÇILIŞ KOKTEYLİ
03.09.2024 16:57
0
A+
A-

Yalova Barosu, yeni adli yılın başlangıcını kutlamak amacıyla düzenlediği kokteylde, hukukun üstünlüğü ve adil bir yıl temennilerini dile getirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Barosu, yeni adli yılın başlangıcını kutlamak amacıyla merkez binasında bir kokteyl düzenledi. Kokteylde açılış konuşmasını yapan Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş, yeni adli yıl için umutlarını dile getirdi. Çavuş, konuşmasında, “Önceki gün sabah saatlerinde Adliyemizde gerçekleşen adli yıl açılış töreninde bu yıl meslektaşlarımıza karşı şiddetin yaşanmadığı, sorunların çözüldüğü bir yıl olması temennisiyle bulunmuştum. Ama ne yazık ki daha bu temennimin üzerinden 1 saat daha geçmeden çok kıymetli bir meslektaşımız Avukat Suna Ekinci ne yazık ki bir saldırıya uğradı. Bugün sağlık durumu gayet iyi, aramızda bizleri kırmayarak geldi, sağ olsun. Her törende sizleri kapıda karşılardım. Yeni adli yılda hukukumuzun üstün olduğu, gerçek anlamda meslek sorunlarımızın çözüldüğü, adil bir yıl olmasını diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.  Kokteylde Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Adalet Komisyonu Başkanı Abdulkadir Ungan, Yalova Valiliği Hukuk Müşaviri Soner Kırlı ve çok sayıda baroya kayıtlı avukat katıldı. Başsavcı Öksüz, yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu. Av. Elif Turnacı Çavuş, konuşmasının ardından katılımcılara teşekkür etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.