yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
26°C
Yalova
26°C
Açık
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C

VOLEYBOL SEZONUNA SAYILI GÜNLER KALDI

VOLEYBOL SEZONUNA SAYILI GÜNLER KALDI
23.09.2024 16:15
0
A+
A-

SULTANLAR LİGİ BEKLİYOR!

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor, Ekim ayında start alacak maraton için hazırlıklarını sürdürürken, büyük bir heyecanla yeni sezonu iple çekiyor.

Onur ERDİK

Mihrican Deviren yönetiminde Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmeyi hedefleyen kırmızı-siyahlılar, uzun ve yorucu maraton için çalışmalarında hız kesmiyor. Geçen sezon final grubundan çıkamayıp üst lige yükselme şansını yitiren Çiftlikköy, başantrenör Mihrican Deviren yönetiminde daha önce iki kez 1. Lig’e yükseldiği gibi 2024-2025 sezonu sonunda da bu başarıyı tekrarlamayı hedefliyor.

Rakiplerimiz birbirinden güçlü..

Bu liglerin gediklisi olan Çiftlikköy Belediyespor, geçtiğimiz sezon grup aşamasını lider kapattıktan sonra play-off finallerine kadar yükselmiş ancak bir setle 1. Lig’e yükselme şansını yitirmişti. Ekim ayında start alacak yeni sezon için kura ve fikstür çekimine katılan kırmızı-siyahlıların rakipleri de belli oldu. Çiftlikköy Belediyespor 9. Grup’ta Bursa BŞB Spor, Gemlik İstiklalspor, İnegöl Orhaniye Voleybol, Kestel Belediye Gençlik, MG Spor, Nilüfer Belediyespor ve Uludağ Atletikspor ile eşleşti.

Sezonu sahamızda açıyoruz..

Bu arada Çiftlikköy Belediyespor’un maç programı da belli oldu. Kırmızı-siyahlılar, 2024-2025 sezonunun açılışını saha ve seyircisi önünde yapacak. Mihrican Deviren’in çalıştıracağı Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı,13 Ekim Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Nilüfer Belediyespor ile karşılaşarak sezonun startını verecek. Temsilcimiz, ikinci haftada deplasmanda Uludağ Atletik Spor’la kozlarını paylaşacak. 3.haftada İnegöl Orhaniye Voleybol’u ağırlayacak. 4.haftada Bursa BŞB Spor deplasmanına çıkacak kırmızı-siyahlılar, 5.haftada Kestel Belediye Gençlik’i misafir edecek. 6.haftada MG Spor deplasmanında galibiyet arayacak Çiftlikköy, ilk yarının son haftasında Gemlik İstiklalspor’a konuk olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.