yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

VETERANLARDA ŞAMPİYON ‘BİR ETKİNLİK’

VETERANLARDA ŞAMPİYON ‘BİR ETKİNLİK’
17.07.2024 14:21
0
A+
A-
  • Yalova’da bu yıl 8.’si düzenlenen Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. Bir Etkinlik Organizasyon, finalde City77 Master takımını 5-0 yenerek mutlu sona ulaştı.

Organizasyonun final müsabakasında ise Ehlikeyf Master, Akköyspor Master takımını son bölümlerde Murat Gülbaba’nın ayağından bulduğu golle 2-1 devirdi.

Onur ERDİK

Yalova Group sponsorluğunda gerçekleştirilen 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda heyecan, önceki gün oynanan final maçıyla son buldu. Yaklaşık 20 gündür devam eden organizasyonun final gününde futbolseverler, birbirinden şık gollerin kaydedildiği iki maça tanıklık ettiler. İki karşılaşmanın oynandığı final gününde ilk olarak üçüncülük-dördüncülük mücadelesi vardı. Amatör Saha 1’de yapılan müsabakada Ehlikeyf ile Akköyspor Master kozlarını paylaştı.

Son sözü Murat Gülbaba söyledi..

Müsabakaya iki takım da kontrollü başladı. Ehlikeyf, ilk yarının sonlarına doğru bulduğu golle 1-0 öne geçti. Devreye de bu skorla girildi. İkinci yarının henüz başlarında Akköyspor Master beraberlik golünü buldu. Ancak maçın sonlarına doğru sahne alan Murat Gülbaba, kaydettiği golle skoru 2-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Eylikeyf, sahadan 2-1 galip ayrılarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

Finali kazanan taraf Bir Etkinlik Organizasyon..

Üçüncülük-dördüncülük mücadelesinin ardından büyük finale geçildi. Bir Etkinlik Organizasyon ile City77 Master takımları arasında yapılan müsabakanın özellikle ilk yarısı çekişmeli geçti. Bir Etkinlik Organizasyon, ilk 35 dakikasını 1-0 önde tamamladığı maçın ikinci devresinde risk alan rakibini savunma arkasına atılan toplarla zorladı ve üst üste bulduğu 4 golle karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bir Etkinlik, turnuvayı şampiyonlukla tamamladı. City77 Master ise organizasyonu ikinci sırada bitirdi.

Ödülleri takdim edildi..

Karşılaşmanın ardından ödül törenine geçildi. Şampiyon olan Bir Etkinlik Organizasyon’a kupasını CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı ve eski sporcu Kemal Sürel takdim etti. İkinci olan City77 Master takımına kupasını Yalova İl Hakem Kurulu Başkanı Ergin Şahinoğlu verdi. Üçüncülükle turnuvayı noktalayan Ehlikeyf Master, kupasını Yaşa Gemi Sahibi Yakup Yaşa’nın elinden aldı. Dördüncü olan Akköyspor Master’a da ödülünü TÜFAD Yalova Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Kadir Kösem takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.