<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ VE LOKUM İKRAMI

VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ VE LOKUM İKRAMI
27.01.2025 18:40
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ VE LOKUM İKRAMI

 

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Miraç Kandili dolayısıyla Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde düzenlenen etkinlikte meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlara kandil simidi dağıttı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde kurulan stantta vatandaşların Miraç Kandilini kutlayarak vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Başkan Gürel, “Bu özel günde hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Vatandaşların Miraç Kandilini kutlayan Başkan Gürel, kandil gecesinin manevi atmosferini hemşerileriyle birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gürel, “Bu özel günde, Yalova halkımızla birlikte olmanın, onlara kandil simidi ikram etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kandil; bir arada olmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlattığı bir zaman dilimidir. Yalova’da huzur ve barış içinde, el birliğiyle daha güzel yarınlara doğru birlikte yürümek dileğiyle, tüm hemşerilerimin Miraç Kandilini kutluyorum” diye konuştu.

YATSI NAMAZININ ARDINDAN LOKUM İKRAMINDA BULUNULDU..

Başkan Gürel ve meclis üyeleri tarafından yapılan kandil simidi ikramı vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Öte yandan Yalova Belediyesi, akşam ve yatsı namazının ardından Merkez Camii ile birlikte Abdülhamit Han Camii ve Çınarlı Abdülkadir Camii’nde de vatandaşlara lokum ikramında bulundu. Burada da vatandaşlara ikramları meclis üyeleri yaptı.

 

 

Yorumlar

Δ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.