yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5433
EURO
35,0431
ALTIN
2.436,43
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
31°C
Yalova
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

‘VAR OLSUN TÜRKİYE KAMU-SEN!’

‘VAR OLSUN TÜRKİYE KAMU-SEN!’
19.06.2024 14:02
0
A+
A-

DEVİREN, TÜRKİYE KAMU-SEN’İN 32. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

  • Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalar, 32 yıldır kamu görevlileri ve emeklilerinin haklarını savunma yolunda kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren, konfederasyonun 32. kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Deviren, yayımladığı mesajında, sendikaların kamu görevlileri ve emeklilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, ekonomik koşullarının geliştirilmesi, devletin bekası ve milletin birlik ve beraberliği temelinde faaliyet gösterdiğini belirtti. Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların bu uğurda verdikleri mücadele ile tüm kamu çalışanlarının gönlünde mümtaz bir yer edindiğini vurgulayan Deviren, şunları kaydetti: “32 yıldır hak yolunda, bıkmadan usanmadan mücadele eden Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız 32 yaşında. Kamu görevlileri ve emeklilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, ekonomik koşullarının geliştirilmesi, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliğini temel alan faaliyetleriyle, tüm kamu çalışanlarının gönlünde mümtaz bir yer edinen tüm sendikalarımızı tebrik ediyorum.” Deviren, mesajında 32 yıllık bu onurlu mücadelede emeği geçen tüm sendika üyelerine teşekkür ederken, vefat eden sendika mensuplarını da rahmetle andı: “32 yıllık mazimizde bu gayrete ortak olan mücadele arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyorum. Sendikalarımızın 32. Kuruluş yıldönümleri kutlu olsun. Var olsun Türkiye Kamu-Sen…”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.