yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0208
EURO
38,0116
ALTIN
2.827,90
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

VALİ KAYA ÖZEL BİREYLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

VALİ KAYA ÖZEL BİREYLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI
18.09.2024 14:23
0
A+
A-
  • Özel bireylerle sık sık bir araya gelen ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten Vali Kaya, bu kapsamda 16 yaşındaki Canalp Canbakış Uzunok ile 9 yaşındaki Ali Kemal Haydar’ı ve ailelerini makamında ağırladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, toplumun her kesimiyle yakından ilgilenmeye devam ediyor. Özellikle özel bireylerle sık sık bir araya gelen ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten Vali Kaya, bu kapsamda 16 yaşındaki Canalp Canbakış Uzunok ile 9 yaşındaki Ali Kemal Haydar’ı ve ailelerini makamında ağırladı. Vali Kaya, misafirlerine samimi bir şekilde yaklaşarak, onları makamında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, özel bireyler Canalp ve Ali Kemal, valilik makamında bulunmanın heyecanını yaşarken, aileleri de Vali Kaya’nın gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu ziyaretin yalnızca bir nezaket buluşması olmanın ötesinde olduğuna vurgu yapan Vali Kaya, özel bireylerle buluşmaların önemine dikkat çekti.

‘BU GÖRÜŞMELER ÇOK KIYMETLİ’..

Vali Kaya, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, özel bireylerin toplum içindeki konumlarının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Bu tarz buluşmaların, onların ihtiyaçlarını daha yakından anlamak ve çözüm yolları üretmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, özel bireylerin karşılaştıkları sorunları dinleyerek, onlara yönelik sosyal politikaların geliştirilmesine katkı sağlamak istediklerini ifade etti. “Bu tür buluşmalar, yalnızca birer nezaket ziyareti değildir. Bizler, özel bireylerin toplumdaki ihtiyaçlarını daha iyi anlamak, onlara yönelik projeler geliştirmek ve farkındalığı artırmak adına bu görüşmeleri çok kıymetli buluyoruz” diyen Vali Kaya, toplumun her kesimine yönelik çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AİLELERDEN TEŞEKKÜR..

Ziyaretin ardından Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Kübra Uzunok, 16 yaşındaki oğlu Canalp Canbakış Uzunok’un duygularını paylaşarak, Vali Kaya’ya teşekkür etti. Oğlunun bu tarz ziyaretlerden büyük keyif aldığını belirten Kübra Uzunok, “Sayın Valimiz, bizi kırmayarak makamında misafir etti. Bu tarz buluşmalar, evlatlarımızın toplumsal hayatta daha aktif rol almaları açısından büyük önem taşıyor. Valimizin misafirperverliğine ve duyarlılığına teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.