yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

VALİ KAYA KORE GAZİSİNİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

VALİ KAYA KORE GAZİSİNİ EVİNDE ZİYARET ETTİ
14.07.2024 15:58
0
A+
A-
  • Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, bir süredir rahatsız olduğu öğrenilen Kore Gazisi Necmettin Çatalbaş’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Kaya, gazimizin sağlık durumu hakkında bilgi alarak moral verdi ve minnettarlığını dile getirdi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyaret sırasında Vali Dr. Hülya Kaya’ya, Yalova Sosyal Hizmetler Müdürü İl Müdürü Arif Laçin de eşlik etti. Vali Kaya, gazimizin evine ulaştığında Necmettin Çatalbaş ve ailesi tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Ziyaret sırasında samimi ve duygusal anlar yaşandı. Vali Kaya, Necmettin Çatalbaş’ın savaş anılarını dinleyerek, onun yaşadığı zorlukları ve kahramanlıkları bir kez daha hatırlattı.

‘BİZİM KIYMETLİLERİMİZ’..

Vali Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gazilerimiz bizim için çok kıymetlidir. Onların fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesinde bugün huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Kendilerine minnettarız ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Necmettin amcamız gibi gazilerimizin sağlığı ve mutluluğu bizim için çok önemli. Bu vesileyle, tüm gazilerimize ve şehitlerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

VALİ KAYA’DAN DESTEK SÖZÜ..

Vali Kaya, ziyaret sırasında Çatalbaş’ın sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi alarak, gerekli tedavi ve bakım hizmetlerinin sağlanması için yetkililere talimat verdi. Vali Kaya, “Gazilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak bizim görevimizdir. Sağlıklarından eğitimlerine, sosyal hayatlarından ekonomik durumlarına kadar her konuda yanlarındayız. Necmettin amcamızın da sağlık durumu yakından takip edilecek ve gereken her türlü destek sağlanacaktır” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.