yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

VALİ KAYA ÇINARCIK’A ÇIKARMA YAPTI

VALİ KAYA ÇINARCIK’A ÇIKARMA YAPTI
08.08.2024 16:53
0
A+
A-

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Çınarcık ilçesine yaptığı ziyaretlerle yerel yönetimlere tam destek verdi. Vali Kaya, Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Esenköy, Teşvikiye ve Koru Belediye Başkanlarına iade-i ziyaretlerle başarı dileklerini iletti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, göreve geldiği günden bu yana yaptığı ziyaretler ve temaslarla halkın takdirini kazanmayı sürdürüyor. 02.07.2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Çınarcık Kaymakamlığı görevine atanan Oğuzhan Erdi Atak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Kaya, ilçedeki yerel yöneticilere de bir dizi iade-i ziyarette bulundu.

ATAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ..

Vali Dr. Hülya Kaya’nın ilk durağı, Çınarcık’ın yeni Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak oldu. Atak’ın Çınarcık Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından Vali Kaya, makamında kendisini ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Vali Kaya, Kaymakam Atak’ın ilçe için yapacağı çalışmalarda her zaman destekçisi olacağını belirtti. Oğuzhan Erdi Atak da Vali Kaya’ya nazik ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ederek, Çınarcık halkına en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

TEMEL’E İADE-İ ZİYARET..

Vali Kaya’nın ikinci durağı ise Esenköy oldu. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamında ziyaret eden Vali Kaya, Temel’e yeni dönemi için hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Esenköy’ün gelişimi için yapılacak projeler ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Vali Kaya, Esenköy’ün turizm potansiyelinin daha da artırılması gerektiğini vurgularken, Başkan Temel de bu konuda yapılacak projeler hakkında detaylar verdi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

NURTEN’E İADE-İ ZİYARET..

Esenköy ziyaretinin ardından Vali Kaya, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Nurten’in belediye hizmetlerinde gösterdiği gayreti takdirle karşıladığını belirten Vali Kaya, yeni dönemde başarılarının devamını diledi. Teşvikiye’de sürdürülen projeler ve gelecekte yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Kaya, bu çalışmaların ilçe halkı için önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Başkan Nurten, Vali Kaya’nın ziyareti için teşekkür ederek, her zaman desteklerini beklediklerini dile getirdi.

YAMAN’A İADE-İ ZİYARET..

Son olarak Koru’ya geçen Vali Kaya, burada Belediye Başkanı Kamil Yaman’ı ziyaret etti. Başkan Yaman ile yapılan görüşmede Koru’nun yerel sorunları ve çözüm yolları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Kaya, Koru’nun sahip olduğu doğal güzelliklerin korunması ve geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Kamil Yaman ise Vali Kaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali’nin destekleriyle Koru’nun daha da ileriye taşınacağını söyledi. Ziyaret, samimi bir atmosferde karşılıklı iyi dileklerle son buldu.

YEREL YÖNETİMLERLE GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ..

Vali Dr. Hülya Kaya’nın Çınarcık’ın bu ziyaretleri, Yalova’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Çınarcık’ta da yerel yönetimlerle güçlü bir işbirliği içerisinde çalıştığını ve bu işbirliğinin devam edeceğini gösterdi. Vali Kaya, ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı görüşmelerde, yerel yönetimlerin halkın beklentilerini karşılamada önemli bir rol oynadığını vurgularken, ilin genel gelişimi için birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.