yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

ÜVEZPINAR’ DA ‘OKULUNA HOŞGELDİN’ KUTLAMASI

ÜVEZPINAR’ DA ‘OKULUNA HOŞGELDİN’ KUTLAMASI
17.09.2024 17:39
0
A+
A-

ÜVEZPINAR İLKOKULU’NDA ‘OKULUNA HOŞGELDİN’ KUTLAMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

  • Etkinlikte çocuklar ve veliler, okulun bahçesinde kurulan alanda bir araya gelerek öğle yemeğini hep birlikte yedi. Çocukların sevinci ve enerjisi tüm alana yayıldı, veliler de onlara eşlik ederek neşeli anlar yaşadı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Termal’de bulunan Üvezpınar İlkokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılına ‘Okuluna Hoş geldin’ temalı bir kutlama ile ‘merhaba’ dedi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler, coşkulu bir etkinlikte bir araya geldi.

VELİLER VE ÖĞRENCİLERLE NEŞELİ BİR ÖĞLE YEMEĞİ..

Kutlamaya, Üvezpınar İlkokulu Müdürü Fehmi Kaya ve Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel de katıldı. Etkinlikte çocuklar ve veliler, okulun bahçesinde kurulan alanda bir araya gelerek öğle yemeğini hep birlikte yedi. Çocukların sevinci ve enerjisi tüm alana yayıldı, veliler de onlara eşlik ederek neşeli anlar yaşadı. Okul Müdürü Fehmi Kaya, “Bu tür etkinlikler çocuklarımızın okula daha hızlı adapte olmalarına ve birbirleriyle kaynaşmalarına yardımcı oluyor. Yeni eğitim öğretim yılına böyle coşkulu bir başlangıç yapmak hepimizi çok mutlu etti” dedi.

DESTEK MESAJI..

Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel de etkinlikte bir konuşma yaparak, öğrencilerin yeni eğitim yılına hazır olduklarını belirtti. “Okullarımız sadece eğitim yuvaları değil, aynı zamanda çocuklarımızın sosyal gelişimlerine katkı sağlayan alanlardır. Bugün burada öğrencilerimizin ve ailelerimizin bir arada olması, güçlü bir okul-aile işbirliği için çok değerli” diyen Özel, okula ve öğretmenlere desteklerini iletti. 

EĞLENCELİ AKTİVİTE YAPILDI..

Kutlama kapsamında öğrenciler için çeşitli oyunlar ve aktiviteler düzenlendi. Müzik eşliğinde dans eden çocuklar, eğlendi. Veliler de çocuklarının eğlencesine ortak olarak hem unutulmaz anlar yaşadı hem de çocuklarının eğitim yolculuğuna iyi bir başlangıç yapmalarını sağladı. Üvezpınar İlkokulu’nda gerçekleşen bu etkinlik, yeni eğitim öğretim yılının heyecanını hissettirdi ve katılan herkes için unutulmaz bir gün oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.