yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5792
EURO
35,0090
ALTIN
2.436,08
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
32°C
Yalova
32°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

UMUT OSGB ÖDÜLÜNE KAVUŞTU

UMUT OSGB ÖDÜLÜNE KAVUŞTU
24.05.2024 15:27
0
A+
A-

‘İYİ Kİ YALOVA’DAYIZ’ 

  • İstanbul Topkapı’da bulunan Double Tree By Hilton Otel’de düzenlenen organizasyon ile Umut Mühendislik Yılın En Başarılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ kategorisinde ödülüne kavuştu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gecede uluslararası bir organizasyon ile yerli ve yabancı firmalara ve kişilere, ilgili başlıklarda ödüller verildi. Ece Erken ve Erman Çekiç sunuculuğunda birçok sanatçının sahne aldığı program opera sanatçılarının bir eseri seslendirmeleri ile başladı.  Burcu Güneş’in konseri ile sürdürülen gecede her kategoride ödüller sahiplerini buldu. Birçok ulusal medya kuruluşu, spiker, oyuncu ve firmanın ödüllendirildiği gecede Umut Mühendislik ‘Yılın En Başarılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ kategorisinde ödülüne kavuştu.

2518 OSGB ARASINDAN..

2023 Kasım ayından beri jüri üyelerince değişik başlıklarda izlenen adaylara kesinleşen kararlar 1 Mayıs 2024 tarihinde paylaşılmıştı. Müşteri memnuniyeti, dijital platform kullanımı, teknolojik yatkınlık, yazılımsal başarı, yasal süreçlerin doğru takibi, temsilde başarı, ekip çalışmasında uyum, ceza puanları varlığı, ekipman yeterliliği, hizmet çeşitliliği, eğitim yetkinliği, izlenebilirlik ve daha birçok başlığın değerlendirildiği süreç ile ilgili bilgi akışı, organizasyon sponsoru Solingen tarafından yürütüldü. Ülke genelinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş 2518 OSGB’nin 15’i Yalova’da faaliyet gösteriyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca yetkilendirilmiş 668 adet, Yalova’da kurulmuş ise tek Çevre Danışmanlık firması mevcut.

‘İYİ Kİ YALOVA’DAYIZ’..

Ödül ile alakalı açıklamalarda bulunan Uğur Daban, “Firmamız 2009 yılından beri ilimizde faaliyet göstermekte. Mühendisler, doktorlar, hemşireler ve alanında uzman birçok çalışanın emek verdiği Umut Mühendislik ailemizde kurulduğu günden bugüne kabul görmüş “Kısa Dönem Karlılığı Değil, Uzun Dönem Varlığı” mottosu ile hizmetler sürdürülmektedir. Birçok ilke imza atan firmamız ülkemizde ilk defa bir otobüsün içine kurulup ruhsatlanmış bir Gezici İş Sağlığı Aracı’na sahiptir. Bünyesinde bulunan İlkyardım Eğitim Merkezi ile de Sağlık Bakanlığı’nca yetkilenen firmamız ildeki 5 ilkyardım eğitim merkezinden biridir. Çevre Danışmanlığı konusunda ise yetkin ekibi ile birçok firmanın çevre süreçlerine refakat etmekte, hastanelerden, bacalı işletmelere, geri dönüşüm firmalarından, atıktan yakıt üreten tesislere kadar birçok alanda önemli düzenlemelere firmaları adapte etmektedir. Her müşterimiz özeldir. Her firmamızın çözüm ortağı, her firmamızın çalışanının sağlığı koruyucusu, işinin güvenliğiyiz. Atıklarının zararsız bertarafını gözetler, işverenin güvenli çalışma ortamını etkin ve ekonomik kurgular, çalışanı kendinden fazla koruma refleksleri üretiriz. Bilgimiz ve tecrübemiz gücümüz, dürüstlüğümüz düsturumuzdur. Tüm bu yıllara sari birikimlerimizin bir başka gözle izlenip, ödüllendirilmesi ile oluşan memnuniyetimizi cennet ilimiz #Yalova’mıza hediye ediyoruz. İyi ki bu ildeyiz. İyi ki bu ilde istihdam oluşturuyor, ticaret yapıyoruz. Daha fazlası için gayretlerimiz artarak devam edecektir” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.