yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C

‘ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİRER DEĞERSİNİZ’

‘ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİRER DEĞERSİNİZ’
27.06.2024 14:05
0
A+
A-

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün mezuniyet töreni, Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nde görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene mezun öğrenciler, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Cahit Külekçi, dekanlar, akademisyenler ve idari personel katıldı. Törenin açılış konuşmasını, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Adem Tuncer yaptı. Konuşmasında, mezun öğrencilerin akademik başarılarından duyduğu gururu dile getirirken, onların yeni kariyerlerinde ve yaşamlarında başarılı olmalarını temenni etti.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kurucu Müdürü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ise konuşmasında lisansüstü bir eğitim programı sürecinde yaşanan zorluklara değindi. Verilen yoğun emeklerin sonucunda ‘Yalova Üniversitesi Mezunu’ unvanını elde eden öğrencileri tebrik ederek kariyerlerinde başarılar diledi.

‘ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİRER DEĞERSİNİZ’

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün burada, yıllar süren emeklerinizin ve çabalarınızın karşılığını almanın gururunu yaşıyoruz. Sizler, aldığınız lisansüstü eğitimle yalnızca kendiniz için değil, üniversitemiz ve ülkemiz için de önemli birer değersiniz. Üniversitemizi bulunduğunuz ortamlarda en iyi temsil edeceğinize inanıyor, bilim dünyasında yapacağınız katkılarla geleceğimizi şekillendireceğinize inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Sonrasında gerçekleşen cübbe giydirme töreninde Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör yardımcıları ve dekanlar, önce doktora mezunlarına ardından da yüksek lisans mezunlarına cübbelerini giydirip anı belgelerini takdim ettiler.  Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Töreni, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.