yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0689
EURO
38,0620
ALTIN
2.835,22
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

TURNUVADA GRUP MAÇLARINDA SONA DOĞRU

TURNUVADA GRUP MAÇLARINDA SONA DOĞRU
19.09.2024 15:03
0
A+
A-

PAKSUNTAŞ LİDERLİĞİ GARANTİLEDİ, MARİNER ZİRVEYE KURULDU!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde grup maçlarında dördüncü hafta heyecanı aralıksız bir şekilde devam ediyor.

A Grubu’nda Mariner Mühendislik, Yaşa Gemi’nin serisine son verip zirveye yerleşirken, B Grubu’nda da Paksuntaş Makine, en yakın rakibi Aktif Hastanesi’ni devirip bitime bir hafta kala liderliğini de garantiledi.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde dolu dolu futbol keyfi sürüyor. Birbirinden zorlu karşılaşmada futbolseverler, şık gollere tanıklık ederek turnuvanın heyecanını yaşıyorlar. 12 takımın 6’şarl iki gruba ayrıldığı organizasyonda gruplarında ilk 4’e girecek takımlar çeyrek finale yükselecek.

A Grubu’nda zirve el değişti..

Şirketler Kupası’nda A Grubu’nda zirve el değişti. Dördüncü haftaya yenilgisiz unvanıyla giren Yaşa Gemi ile Mariner Mühendislik, Kaptan Halı Saha Tesislerinde kozlarını paylaştı. Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanan mücadelede Mariner, ilk yarıda hücumdaki etkili oyunuyla rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Kıran kırana geçen müsabakanın ardından Mariner Mühendislik, sahadan 5-2 galip ayrılarak Yaşa Gemi’nin galibiyet serisini sonlandırdı. Bu sonuçla Mariner, puanını 9’a yükseltip averajla liderlik koltuğuna yerleşti. İlk yenilgisini tadan Yaşa Gemi ise 9 puan ve averajla ikinci sıraya geriledi.

Paksuntaş, B Grubu’nu lider bitirmeyi garantiledi..

Turnuvanın B Grubu’nda çeyrek finali daha önce garantileyen Paksuntaş Makine, zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede grubun flaş takımı Aktif Hastanesi ile karşılaştı. Refik Çakır, Mesut Deve, Soner Cebir ve Ramazan Bartan önderliğindeki Paksuntaş, Tunay Demirel, Güven Kulaber, Ahmet Bozoğlu, Yiğithan Yiğit, Recep Hacı ve Ahmet Bozoğlu gibi deneyimli isimleri kadrosunda barındıran Aktif Hastanesi’ne şans tanımadı. 12 golün kaydedildiği maçta rakibini 8-4 gibi farklı skorla geçmesini bilen Paksuntaş, 3 puanı alarak dördüncü hafta sonunda 12 puana ulaştı ve son hafta öncesi çeyrek finallere liderlik unvanıyla gitmeyi garantiledi.

Dördüncü hafta bugün tamamlanacak..

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde dördüncü hafta bugün yapılacak iki müsabakayla tamamlanacak. Cuma mesaisinin ilk seansında saat 19.00’da A Grubu’nda Pınarbaşı ile UEDAŞ karşı karşıya gelecek. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise B Grubu’nda İDO ile Gemak takımları 3 puan için mücadele verecek. Kaptan Halı Saha Tesislerindeki bu iki maç da Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.