yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

TRAFİK İŞARETLERİ YENİLENİYOR

TRAFİK İŞARETLERİ YENİLENİYOR
09.08.2024 17:11
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, şehir içi trafiğin daha güvenli ve düzenli hale gelmesi amacıyla önemli bir adım attı. Belediye ekipleri, şehir genelindeki eskiyen ve silinen trafik yer işaretlerini yenileyerek sürücülerin ve yayaların güvenliğini artırmayı hedefliyor.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, eskiyen yol çizgileri titizlikle yeniden boyanıyor. Özellikle yoğun trafik akışına sahip bölgelerdeki işaretler, modern standartlara uygun olarak taze bir görünüme kavuşturuluyor. Yenileme çalışmaları, şehir genelindeki önemli kavşaklar, ana yollar ve okul geçişleri gibi kritik noktalarda gerçekleştiriliyor.

GÜVENLİ TRAFİK AKIŞINI SAĞLAMAK İÇİN

TÜM ÖNLEMLERİ ALIYORUZ’

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şehir içi trafik güvenliği, hemşehrilerimizin günlük yaşamını doğrudan etkileyen önemli bir konu. Eskiyen trafik işaretlerinin yenilenmesi, hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın güvenliğini artırmak için büyük bir adım. Bu kapsamda yürütülen çalışmaların, şehirdeki trafik düzenini olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla, Yalova’nın her noktasında güvenli bir trafik akışı sağlamak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz” dedi.

Yalova Belediyesi, sürücülere ve vatandaşlara çalışma alanlarından geçerken dikkatli olmalarını ve trafik işaretlerine uymalarını hatırlatıyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, sürdürülebilir bir ulaşım altyapısı için çalışmalarına aralıksız devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.