yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
21.07.2024 14:37
0
A+
A-

KAYTAZDERE’DE YENİ SAĞLIK TESİSİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • Yalova’nın Altınova İlçesine bağlı Kaytazdere beldesinde önemli bir sağlık yatırımı hayata geçiyor. Kaytazdere beldesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Törene Vali Vekili Mehmet Bahattin Atçı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, sağlık yöneticileri ve yüklenici firma yetkilileri katıldı. Yeni sağlık tesisi, bölge halkının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak.

MODERN VE KAPSAMLI HİZMET SUNULACAK

112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve 2 birimli Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek şekilde tasarlanan tesis, modern tıbbi donanımı ve konforlu alanlarıyla dikkat çekecek. Proje, sağlık hizmetlerinde hızlı ve etkin çözümler sunmayı amaçlıyor. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, törende yaptığı konuşmada, “Bu yeni tesis, Kaytazdere ve çevresindeki vatandaşlarımıza daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmak için önemli bir adım. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgemizin sağlık altyapısı daha da güçlenecek” dedi.

ARALIK 2024’TE HİZMETE GİRECEK..

Yüklenici firma yetkilileri, inşaatın planlandığı gibi ilerlediğini ve tesisin Aralık 2024’te hizmete girmesinin hedeflendiğini belirttiler. Yeni sağlık tesisi, hem acil sağlık hizmetleri hem de aile sağlığı hizmetleri konusunda bölgedeki ihtiyacı karşılamaya yönelik önemli bir katkı sağlayacak.

BÖLGE HALKINDAN BÜYÜK İLGİ..

Temel atma töreni, bölge halkının da yoğun ilgisini çekti. Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, “Yeni sağlık tesisimizle birlikte beldemizin sağlık hizmetlerine erişimi daha da kolaylaşacak. Bu proje, beldemizin gelişimi için de önemli bir adım” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.