yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

TEMAD FAZLACA’YI ZİYARET ETTİ

TEMAD FAZLACA’YI ZİYARET ETTİ
04.07.2024 15:32
0
A+
A-

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova Şube Başkanı Erdoğan Yıldız ve dernek şube yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret etti..

 

Haber / Esin KAYA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Ordumuzun bel kemiği, olmazsa olmaz kahraman sınıfı muvazzaf ve emekli tüm astsubaylarımızsınız. Her kesimden olduğu gibi TEMAD Yalova şubesinden de gelen talep ve önerileri her zaman dinlemeye hazırım. İlçemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu. TEMAD Yalova Şube Başkanı Erdoğan Yıldız görüşme sonunda Başkan Fazlaca’ya çiçek takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.