
YALOVA’DA YER SARI GÖK KIRMIZI!
Trendyol Süper Ligi’nin 36.haftasında evinde ağırladığı Kayserispor’u 3-0’lık net skorla geçen Galatasaray, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Onur ERDİK
Trendyol Süper Ligi’nde Galatasaray, Kayserispor’u zorlanmadan 3-0’la geçerek 25.şampiyonluğunu ilan etti. Ligin sona ermesine iki hafta kala ipi göğüsleyen Sarı Kırmızılıların şampiyonluğu ülke genelindeki Galatasaray taraftarlarınca kutlandı. Yalova’da da taraftarlar, daha maç bitmeden sokaklara ve caddelere akın ettiler. Uzun araç konvoyu oluşturan taraftarlar, şampiyonluğun coşkusunu doyasıya yaşadılar. Ayrıca ‘ultrAslan Yalova’ ve ‘ultrAslan UNI’ grubu üyeleri de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda meşale gösterisi sunarak kutlamaların doruğa çıkmasını sağladı.
Doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne..
Ligde Okan Buruk yönetiminde üst üste üç, toplamda 25.şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, armasına 5.yıldızı da ekledi. Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı takımı unvanına ulaşan Sarı Kırmızılılar, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında ülkemizi temsil etmeye de hak kazandı. Hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Süper Lig şampiyonluğuyla çifte şampiyonluk sevinci yaşayan Sarı Kırmızılılar, genel anlamda da kupa sayısını 63’e yükseltti.
Meydan alev alev..
Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları kapsamında Yalova’da Fatih Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İstanbul Caddesi, Cengiz Koçal Caddesi ve ara sokaklarda taraftarlar bir araya gelerek 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na doğru kortej eşliğinde yürüdüler. Binlerce taraftar, yaktıkları meşalelerle meydanı adeta alev alev yaktılar. Emniyet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

