yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

SÜPER LİG’DE GÖREV YAPACAK HAKEMLER AÇIKLANDI

SÜPER LİG’DE GÖREV YAPACAK HAKEMLER AÇIKLANDI
25.07.2024 16:47
0
A+
A-

TUGAY KAAN NUMANOĞLU KALDIĞI YERDEN

YALOVA’DAN 6 HAKEM KLASMAN LİSTESİNDE!

  • Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu (MHK), yeni sezonda Süper Lig’de görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre İstanbul bölgesi hakemi olan Yalovalı futbol hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, 2024-2025 sezonunda da Süper Lig’de görev alacak.

Ayrıca MHK’nın açıkladığı listede yeni sezonda alt klasmanlarda görev yapacak hakemler arasında altı da Yalovalı hakem bulunuyor. Melih Tan, Batuhan Kösem, Muhammed Burak Tufan, Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı ve Mehmet Yıldız, yeni sezonda ilimizden MHK’nin görevlendirmesiyle alt liglerde görev yapabilecek.

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu ve ardından MHK’de yaşanan başkan değişiklikleri sonrasında gözler, yeni sezonda Süper Lig’de hangi hakemlerin görev yapacağına çevrilmişti. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan bilgilendirmede 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak hakemler resmen açıklandı.

Tugay Kaan Numanoğlu da listede..

TFF’ye bağlı Merkez Hakem Kurulu’nun açıkladığı listeye göre yeni sezonda 25 Süper Lig hakemi arasında bir de Yalovalı var. İlimizden yetiştikten sonra İstanbul’a giden ve kariyerine bu ilde devam eden Tugay Kaan Numanoğlu, 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev alacak hakemler arasında bulunuyor.

Yalova’dan altı isim var..

Öte yandan ilimizde daha önce görev yapmış Trabzon bölgesi hakemlerinden Kadir Beyaz, A klasman yardımcı hakemi olarak listedeki yerini aldı. Bunların yanı sıra ilimizden altı hakem de yeni sezonda görev alacak hakemler arasında. C klasman yardımcı hakemi Melih Tan ile bölgesel hakemlerimiz Batuhan Kösem ve Muhammed Burak Tufan, 2024-2025 sezonunda MHK’nin görevlendireceği isimlerden. Ayrıca Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı ve Mehmet Yıldız, bölgesel yardımcı hakem olarak yeni sezonda görev alabilecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.