yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9949
EURO
38,0377
ALTIN
2.829,82
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

STAR AVM’DE HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

STAR AVM’DE HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
19.09.2024 15:09
0
A+
A-

STAR AVM’DE HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR

  • Yalova’nın önde gelen alışveriş merkezlerinden Star AVM, bu hafta sonu da dopdolu bir etkinlik programıyla ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova’nın önde gelen alışveriş merkezlerinden Star AVM, bu hafta sonu da dopdolu bir etkinlik programıyla ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden eğlenceli ve renkli aktiviteler sunan Star AVM, hafta sonu alışverişin yanı sıra kültürel ve eğlence dolu deneyim arayanlar için mükemmel bir adres haline geliyor.

21 EYLÜL CUMARTESİ EĞLENCELİ AKTİVİTELER VE SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİ..

Hafta sonunun ilk etkinliği 21 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak. Özellikle çocukların büyük ilgi göstermesi beklenen etkinliklerde, Bayan Palyanço sahne alacak. Yüz boyama ve sosis balon etkinliğiyle çocukların eğlenceli anlar geçirmesini sağlayacak olan Bayan Palyanço, minik ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Günün bir diğer önemli etkinliği ise Sihirbaz Uygar Çolak tarafından gerçekleştirilecek. Özellikle çocuklar ve gençler için düzenlenecek olan sihirbazlık gösterisi, büyülü bir atmosferde gerçekleşecek. Çolak’ın birbirinden şaşırtıcı numaraları, izleyicilere hayranlık dolu anlar yaşatırken, küçük izleyiciler sihir dolu dünyaya adım atmanın heyecanını yaşayacak.

22 EYLÜL PAZAR SAKSAFON VE AKORDEON MÜZİĞİ İLE BÜYÜLEYİCİ BİR AKŞAM

Hafta sonunun ikinci etkinliği ise 22 Eylül Pazar günü yine saat 16:00’da başlıyor. Bu kez sahne, müzikseverler için hazırlanmış. Saksafon ve akordeon gösterisiyle Yalovalılar müziğin büyülü dünyasında unutulmaz bir akşam yaşayacak. Saksafonun romantik ezgileri ve akordeonun nostaljik tınıları, alışveriş merkezine gelenlere müzik dolu anlar yaşatacak.

‘TÜM YALOVALILARI ETKİNLİKLERİMİZE BEKLİYORUZ’..

Star AVM’nin hafta sonu etkinliklerini duyuran AVM Müdürü Adem Arda Serin, yaptığı açıklamada Yalovalıları bu özel etkinliklere davet etti. Serin, “Star AVM olarak Yalova halkına her hafta sonu farklı ve eğlenceli etkinlikler sunmaya devam ediyoruz. Bu hafta da çocuklar için yüz boyama, balon etkinliği ve sihirbazlık gösterisi, yetişkinler için ise canlı müzik performansları düzenliyoruz. Herkesi Star AVM’ye bekliyoruz, burada tüm aile fertleri için keyif dolu anlar var” dedi.

YALOVA’DA HAFTA SONU EĞLENCE DOLU..

Yalovalılar için hafta sonu Star AVM’de oldukça hareketli geçecek. Cumartesi günü çocuklar yüz boyama ve sihir gösterileriyle eğlenirken, Pazar günü alışveriş merkezinin atmosferi saksafon ve akordeon müziği ile canlanacak. Her yaştan ziyaretçiye hitap eden bu etkinlikler, ailecek kaliteli zaman geçirmek isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor. Star AVM, alışverişin yanı sıra sunduğu sosyal ve kültürel etkinliklerle Yalova’da fark yaratmaya devam ediyor. Bu hafta sonu keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, saat 16:00’da başlayacak olan etkinliklerle eğlenceyi doyasıya yaşayabilir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.