yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
31°C
Yalova
31°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

SON BİLET BUGÜN SAHİBİNİ BULACAK

SON BİLET BUGÜN SAHİBİNİ BULACAK
29.09.2024 16:29
0
A+
A-

BEŞİKTAŞ TERSANESİ Mİ?

PERSONEL AŞ Mİ?

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde grup maçlarının sonuncusu bu akşam Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanacak.

7 takımın son 8’e kaldığı gruplarda çeyrek finale çıkacak son takım, A Grubu’nda bu akşamki Beşiktaş Tersanesi-Yalova Belediyesi Personel AŞ karşılaşmasıyla belli olacak.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde 5 haftalık grup maratonu, bugünkü erteleme maçıyla resmen noktalanacak. Geçtiğimiz Cuma günü kozlarını paylaşan ancak maçın sonlarında çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmesinin ardından gerekli incelemeler yapılmasıyla tekrarına karar verilen Beşiktaş Tersanesi-Yalova Belediyesi Personel AŞ maçıyla grup müsabakaları noktalanacak.

Zorlu karşılaşma saat 19.00’da..

Beşiktaş Tersanesi ile Yalova Belediyesi Personel AŞ arasında bu akşam saat 19.00’da Kaptan Halı Tesislerinde oynanacak karşılaşma, Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanacak. Bu kritik sınav öncesinde Beşiktaş Tersanesi’nin 6, Personel AŞ’nin ise 3 puanı bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, rakibini yener ya da berabere kalırsa son 8’e adını yazdıracak. Personel AŞ ise kazandığı takdirde çeyrek final biletini alacak. Karşılaşmada üçlü averaj durumu da söz konusu. A Grubu’nda Pınarbaşı, grup aşamasını 6 puanla kapattı. Beşiktaş Tersanesi’ni deviren sarı-siyahlılar, Personel AŞ’ye ise diş geçiremedi. Üçlü averaj hesaplamalarının da dahil edilebileceği Beşiktaş Tersanesi-Personel AŞ müsabakasının ardından çeyrek finale aşamasına geçilecek.

Çeyrek finale yükselen 7 takım netleşti..

Öte yandan turnuvada Cuma mesaisinde A Grubu’nda Yaşa Gemi, UEDAŞ’ı 10-3 gibi farklı skorla mağlup etti. B Grubu’nda ise İDO, namağlup Paksuntaş’ı 2-1 devirip hem son 8 biletini aldı hem de rakibine organizasyondaki ilk yenilgisini yaşattı. Bir maç haricine gruplar tamamlanırken, A Grubu’nda Marine Mühendislik ile Yaşa Gemi, çeyrek finale yükselen takımlar oldular. Bu grupta üst tura adını yazdıracak diğer iki takım ise bu akşamki Beşiktaş Tersanesi-Personel AŞ karşılaşmasıyla tescillenecek. B Grubu’nda ise beşinci hafta karşılaşmalarının ardından Paksuntaş, İDO, Yalova Ro-Ro Port ve Gemak, çeyrek finale yükselen takımlar oldular. A Grubu’nda resmileşen sonuca göre UEDAŞ, B Grubu’nda da Aktif Hastanesi ile Yeşil Körfez Su Birliği, Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’ne grup aşamasında veda etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.