yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
18°C
Yalova
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C

ŞİRKETLER KUPASI’NDA ŞAMPİYON MARİNER

ŞİRKETLER KUPASI’NDA ŞAMPİYON MARİNER
13.10.2024 13:43
0
A+
A-

ÜÇÜNÜ KEZ MUTLU SONA ULAŞTI!

  • Yalova’da düzenlenen şehrin en prestijli futbol turnuvası olan Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde şampiyonluğu Mariner Mühendislik kazandı.

Muhteşem bir final maçına sahne olan karşılaşmada Mariner, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı müsabakanın ikini devresindeki harika geri dönüşüyle 3-1’lik galibiyet aldı ve şampiyonluk ipini göğüsledi.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası Yaz Ligi heyecanı sona erdi. 12 takımla başlanan turnuvada takımlar, 6’şarlı iki gruba ayrıldılar. Gruplarında ilk 4 sırayı elde eden ekipler, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiler. Çeyrek final ve yarı final müsabakaları sonrası Mariner Mühendislik ve Paksuntaş Makine, finale adını yazdırdı. Heyecan dolu karşılaşmada rakibini 3-1 deviren Mariner, dördüncü kez final oynadığı turnuvada üçüncü kez şampiyonluğa ulaştı.

Mesut Deve ile Paksuntaş, devreye önde girdi.

Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan karşılaşma Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlandı. İki takım taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maça taraflar kontrollü başladı. Nefes kesen maçın 8.dakikasında Paksuntaş Makine, Mesut Deve’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra tempo hiç düşmezken, iki takım da kalan sürede gol bulamadı ve Paksuntaş Makine, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Mariner’den müthiş geri dönüş..

Mücadelenin ikinci yarısında ise Mariner Mühendislik geri döndü. Mavi-lacivertliler, son bölümlere 1-0 geride girdiği müsabakanın 41.dakikasında Enes Dışpınar’ın kaydettiği golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Bu golden 5 dakika sonra defans ile kalecinin anlaşmazlığında fırsatçılığını konuşturan Ahmet Seyfi Yüksel, Mariner Mühendislik’i 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Tüm riskleri alan Paksuntaş’ta Ramazan Bartan, gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  50+6.dakikada Enes Dışpınar,  orta sahadan aldığı topu göğsüyle önüne indirdi ve kalecinin kalesini terk ettiği anda akıl dolu vuruşla skoru 3-1 yaparak maçın sonucunu belirledi.

 

Katkı sağlayanlara plaket..

Böylece Mariner Mühendislik, dördüncü kez final oynadığı müsabakada üçüncü kez kupayı müzesine götürdü. Karşılaşmanın ardından ödül törenine geçildi. Turnuvaya katkılarından dolayı TFFHGD Yalova Şubesi adına aynı zamanda final müsabakasını yöneten tecrübeli hakem Abdullah Çalar’a plaket verildi. Kaptan Halı Saha adına Uğur Sarıca, Cem Kuaför adına Cem Danayiyen, İDO’ya, DS Art Yunus Küçük’e, Yalova Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’a İş insanı Alpaslan Çetin’e plaket verildi. Avukatlar Engin Yavuz, Baran Çetin’e plaketleri, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar tarafından takdim edildi. Ayrıca Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya çiçek verildi.

 

Kupa ve madalyaları takdim edildi..

Plaket töreni sonrası turnuvanın en iyi kalecisi Yalova Belediyesi Personel AŞ file bekçisi Ramazan Mert Yılmaz’a, en iyi oyuncu Paksuntaş Makine’den Mesut Deve’ye ve 14’er golle gol kralı olan Mariner Mühendislik oyuncuları Yalçın Ayçiçek ile Enes Dışpınar’a da ödülleri verildi. Turnuvada üçüncü olan Yaşa Gemi’ye kupa ve madalyaları, iş insanı Alpaslan Çetin takdim etti. İkinci olan Paksuntaş Makine’ye kupa ve madalyaları Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar tarafından verildi. Final mücadelesini kazanan Mariner Mühendislik, kupa ve madalyalarını Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’nın elinden aldı. Böylece Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi heyecanı tamamlandı.

 

Süper Kupa finali bugün..

Öte yandan turnuvada ilk kez uygulanacak Süper Kupa Finali bugün oynanacak. 2024 Kış Ligi şampiyonu Yalova Ro-Ro Port ile 2024 Yaz Ligi şampiyonu Mariner Mühendislik, bugün Süper Kupa’yı kazanabilmek için karşı karşıya gelecek. İki takım, Kaptan Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak ve Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanacak mücadelede kozlarını paylaşacak. Bu müsabaka saatler 19.00’u gösterdiğinde start alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.