yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

ŞİRKETLER KUPASI’NDA 2 MAÇTA 23 GOL

ŞİRKETLER KUPASI’NDA 2 MAÇTA 23 GOL
28.08.2024 14:48
0
A+
A-

FUTBOLSEVERLER ADETA GOLE DOYDU!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde ikinci gün heyecanı geride kalırken, futbolseverler iki maçta birbirinden şık gollere tanıklık ettiler.

A Grubu’nda Yaşa Gemi, Pınarbaşı’nı 6-3’lük skorla devirerek organizasyona 3 puanla başladı. B Grubu’nda ise Paksuntaş Makine, Yeşil Körfez Su Birliği’ni 9-5 devirdi.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde büyük heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık bir ay sürecek turnuvada 12 takım, 6’şarlı iki grupta ilk 4’e girebilme mücadelesi veriyor. Organizasyon oyunca 38 müsabakanın yapılacağı Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde ilk gün maçlarında B Grubu’nda son şampiyon Ro-Ro Port, Gemak ile 3-3 berabere kalmıştı. A Grubu’nda da Beşiktaş Tersanesi, güçlü rakibi Mariner Mühendislik’i 3-2 devirmesini bilmişti.

14 gollü maç Paksuntaş’ın..

Turnuvada ikinci günde futbolseverler, iki karşılaşmada 23 gol izlediler. Kent77 YouTube sayfasından canlı yayınlanan ve Kaptan Halı Saha Tesislerinde düzenlenen organizasyonun ikinci gününde B Grubu’nda Paksuntaş Makina, Yeşil Körfez Su Birliği’ni ilk yarısını 4-2 üstün bitirdiği müsabakada 9-5 gibi skorla mağlup etti. 50 dakikaya 14 golün sığdığı maçta Yeşil Körfez’de deneyimli oyuncu İshak Kutluay, gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalıp cezalı duruma düştü.

Düellonun kazananı Yaşa Gemi..

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde ikinci günün ikinci maçında A Grubu’nu iddialı takımı Yaşa Gemi ile Pınarbaşı kozlarını paylaştı. Gol düellosuna sahne olan maça Yaşa Gemi hızlı giriş yapsa da ilk yarıda pes etmeyen dirençli bir Pınarbaşı sahada vardı. Karşılıklı kaydedilen gollerle ilk 25 dakika 3-3 bitti. İkinci devrede Yaşa Gemi, oyun anlamında daha üstündü ve kırmızı-beyazlılar, bu 25 dakikada bulduğu gollerle rakibini 6-3 ile geçmesini bildi. Böylece Yaşa Gemi de grup aşamasına galibiyet ve 3 puanla giriş yaptı.

İlk hafta heyecanı sona erecek..

Öte yandan zevkli ve bir o kadar da zor geçen organizasyonun ilk haftası A Grubu’ndaki Yalova Belediyesi Personel AŞ-UEDAŞ ve B Grubu’ndaki İDO-Aktif Hastanesi maçlarıyla sona erecek. Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde ikinci hafta karşılaşmaları, 2 Ağustos Pazartesi günü yapılacak müsabakalarla başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.