yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C
Çarşamba Yağmurlu
29°C

‘SEMT77 YALOVASPOR, HEPİMİZİN ORTAK GURURU VE ORTAK DEĞERİ’

‘SEMT77 YALOVASPOR, HEPİMİZİN ORTAK GURURU VE ORTAK DEĞERİ’
15.05.2024 16:10
0
A+
A-
  • Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Semt77 Yalovaspor’da başkan Orbay Tuna ve beraberindeki heyet, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti.

 

Yeşil-kırmızılıları şampiyonluğundan dolayı kutlayan Başkan Gürel, Semt77 Yalovaspor’un herkesin ortak gururu ve ortak değeri olduğunu söyledi.

 

Onur ERDİK

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova’nın basketboldaki gururu olan Semt77 Yalovaspor Takımı’nın yöneticilerini ağırladı. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin şampiyonu olan takımın elde ettiği kupa ile poz veren Başkan Gürel, “Semt77 Yalovaspor, Yalova’da yaşayan hepimizin ortak gururu” dedi.

Forma hediye edildi..

Mücadele verdiği Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin şampiyonu olan ve iki yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’e adını yazdıran Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın yöneticileri Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti. Elde edilen kupa ile makama gelen yöneticiler, Başkan Gürel’e Semt77 Yalovaspor forması hediyesinde bulundu.

‘Semt77 Yalovaspor, hepimizin ortak gururu ve ortak değeri’..

Kulüp Başkanı Orbay Tuna ve kulüp yöneticileri, makamda takımın elde ettiği başarı ve bundan sonra takım için yapılabilecek çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Semt77 Yalovaspor’un Yalova’nın bir değeri olduğunu belirten Başkan Gürel, “Yalova’nın gururu Semt 77 Yalovaspor, büyük bir zafere imza atarak, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı ve önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Sezon boyunca takımımız hem taraftarların hem de tüm hemşehrilerimizin sevgilisi haline geldi. Şampiyon olan takımımızı bir kez daha kutluyorum. Semt77 Yalovaspor, burada yaşayan hepimizin ortak gururu ve ortak değeri. Bizler de sporun ve sporcunun her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.