yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

‘SEMT77 BASKETBOL TAKIMIMIZ BU KENTİN TAKIMIDIR’

‘SEMT77 BASKETBOL TAKIMIMIZ BU KENTİN TAKIMIDIR’
03.09.2024 16:33
0
A+
A-

YALOVA KENT KONSEYİ’NDEN DESTEK ÇAĞRISI

 

Yalova Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada, Semt77 Basketbol Takımı’na tüm şehrin sahip çıkması gerektiği vurgulandı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Kent Konseyi, Semt77 Basketbol Takımı’na destek olmak amacıyla önemli bir çağrıda bulundu. Kent Konseyi, sporun önemli bir araç olduğunu vurguladı. Yalova Kent Konseyi adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yalova doğal güzellikleri ve ulaşım imkanlarıyla birçok ülkedeki kentler arasında sayılı yerlerden biridir. Bu kent her zaman sadeliğini korumuş ve misafirlerine sıcak yüzünü her zaman göstermiştir. Tek eksiği kendi sesini duyuramaması ve de tanıtımının yeterli şekilde yapılamamasıdır. Tanıtımın başarılı olabilmesi için bu kentin yetiştirdiği isimler üzerinden hareket edilebilir ya da spora destek verilerek kentimizi temsil eden sporcular yetiştirebiliriz. Yalova için en yakını sporu kullanmaktır. Bireysel ve takım sporlarında Yalova, kısıtlı olanaklarına rağmen büyük işler başarmış ve de başarmaya devam etmektedir. Bu noktada bizi birinci ligde temsil eden Semt77 Basketbol takımımız göze çapmaktadır. Yönetimiyle, oyuncularıyla ve bu uğurda büyük fedakarlıklar yapan seyircisiyle bu tanıtımı en iyi şekilde yapmaktadır. Televizyon kanallarında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan videolar bunun ispatı niteliğindedir. Semt77 Basketbol Takımımız bu kentin takımıdır. Unutulmamalıdır ki, bu kente böylesine değer katanlar yalnız bırakılmamalıdır. Semt77 Basketbol Takımımız şu an zorluklarla mücadelesine devam ederken, bizlerin takımımızı yalnız bırakması düşünülemez. Bu kentin topraklarında iş yapan, dünya çapında anlaşmalar imzalayan iş sahipleri sporcularımıza ve takımlarımıza sahip çıkmalıdır. Kendi işlerini en tepeden hallettikleri için aidiyetten yoksunluk yaşayan yerler bu kentin bir parçası olduklarını bilmelidirler. Kent Konseyi olarak çağrımızdır. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, devlet protokolünün önde gelen isimlerinin liderliğinde, sivil toplum kuruluşlarının, vakıfların, odaların ve de sivil vatandaşlarımızın destekleriyle bu iş insanları ziyaret edilerek gerekli görüşmeler sağlanmalı ve neticesinde destekler alınmalıdır. Bütün herkesin bu konu hakkında resmi hesaplarından bildiri yayınlamasını, destek alınana kadar gündemden düşürülmemesi gerektiğine inanıyoruz. Başarı ancak ve ancak birlik olduğumuz zaman gelecektir. ‘Yalova Uyuma Takımına Sahip Çık’ sloganıyla sosyal medya hesaplarımızı dolduruyoruz. Yalova herkesin kentindir.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.