yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,8539
EURO
35,3118
ALTIN
2.460,22
BIST
10.697,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
29°C
Yalova
29°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

SANAYİ-ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

SANAYİ-ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ
11.06.2024 14:38
0
A+
A-

YALOVA ÜNİVERSİTESİ’NDE SANAYİ-ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

  • Sefine Tersanesi ve Tersan Tersanesi’nin insan kaynakları müdürleri tarafından İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerine yönelik eğitimler verildi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Üniversitesi ile sanayi kuruluşları arasındaki işbirliğinin bir parçası olarak, Sefine Tersanesi ve Tersan Tersanesi insan kaynakları müdürleri, üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerine yönelik seminerler düzenledi. Sefine Tersanesi İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Serkan Özkaya ile Tersan Tersanesi İnsan Kaynakları Müdürü Ferhat Aktaş, iş dünyasındaki tecrübelerini ve insan kaynakları yönetiminin stratejik önemini öğrencilere aktardı. Serkan Özkaya’nın “Stratejik İnsan Kaynakları Yönetiminin Önemi” başlıklı semineri, Prof. Dr. Ersin Kavi’nin moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Özkaya, konuşmasında insan kaynaklarının şirketlerdeki kritik rolünü ve stratejik yönetim yaklaşımlarını detaylandırdı. İki hafta sonra düzenlenen ikinci seminerde ise, Ferhat Aktaş “Rotamız İnsan Kaynakları” başlığıyla öğrencilere seslendi. Aktaş, kariyer yolculuğuna nasıl başladığını, karşılaştığı zorlukları ve insan kaynakları alanındaki deneyimlerini örneklerle anlattı. Her iki seminer de öğrencilerin büyük ilgisini çekti ve katılımcılar, konuk konuşmacılara sorular yönelterek insan kaynakları yönetimi hakkındaki merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldu. Seminerler, öğrencilere iş dünyasına dair değerli bilgiler sunarken, sanayi-üniversite işbirliğinin güçlenmesine de katkı sağladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.