yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

POTADA BSL İÇİN GERİ SAYIM

POTADA BSL İÇİN GERİ SAYIM
24.08.2024 16:09
0
A+
A-

ZORLU SEZON YALOVASPOR BASKETBOL’U BEKLİYOR!

  • Potada temsilcimiz Yalovaspor Basketbol’un da yer aldığı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezon için geri sayıma geçildi.

Yeşil-kırmızılı ekibimin de mücadele vereceği BSL’de 2024-2025 sezonu, 4 Ekim’e oynanacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonu için fikstür geçtiğimiz günlerde çekilmişti. 16 takımın mücadele vereceği BSL’de Yalovaspor Basketbol, tarihinde ikinci kez katılım sağlayacak. Geçtiğimiz sezon TBL’de ilk kez normal sezon şampiyonu olarak Süper Lig’e adını yazdıran yeşil-kırmızılı takımımız, yeni sezon öncesi ekonomik sorunlar yaşasa da bir yandan sponsorluk görüşmeleri diğer yandan da transferler sürüyor. Yeni sezon için kadrosunu tamamlamaya çalışan Yalovaspor Basketbol için zaman daralsa da Ekim ayında start alacak organizasyon için temsilcimizin önünde yaklaşık 40 günlük süre var.

Anadolu Efes deplasmanıyla ligi açacağız..

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen fikstür çekimiyle beraber Yalovaspor Basketbol’un yeni sezon maç programı da netleşti. Avrupa liglerinin en iyilerinden biri olarak gösterilen Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde yeşil-kırmızılı takımımızı yorucu program bekliyor. Yalovaspor Basketbol, 2024-2025 sezonunun açılış haftasında İstanbul’da Anadolu Efes’e konuk olacak ve Süper Lig serüvenine start verecek.

Taraftarla buluşma Fenerbahçe Beko maçında..

Tarihinde ikinci kez BSL’de boy gösterecek Yalovaspor Basketbol, seyircisiyle buluşmasını ikinci haftada yapacak. Yeşil-kırmızılılar, 90. Yıl Spor Salonu’nda Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Üçüncü haftada Türk Telekom deplasmanına gidecek Yalovaspor Basketbol, dördüncü haftada TOFAŞ’ı misafir edecek. Beşinci haftada Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak temsilcimiz, altıncı haftada taraftarı önünde Yukatel Merkezefendi ile kozlarını paylaşacak. Yedinci haftada İzmir’de Karşıyaka ile oynayacak Yalovaspor Basketbol, sekizinci haftada Beşiktaş Fibabanka ile 90. Yıl Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

İlk  yarıyı evinde bitirecek..

Ligin 9.haftasında Galatasaray deplasmanında şans arayacak 12 Dev Adam, 10.haftada evinde Onvo Büyükçekmece ile kozlarını paylaşacak. 11.haftada yine taraftarı önünde Mersinspor ile karşılaşacak Yalovaspor Basketbol, 12.haftada deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak. 13.haftada seyircisi önünde Darüşşafaka Lassa ile oynayacak temsilcimiz, 14.haftada Aliağa Petkimspor deplasmanında galibiyet kovalayacak. Yeşil-kırmızılı ekibimiz, ilk yarının son haftasında evinde Manisa Basket’le yapacağı müsabakayla devre arasına girecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.